Τόνια Σωτηροπούλου - Κωστής Μαραβέγιας: Ζουν τον έρωτά τους στην Βερόνα! [pics,vid]

Τόνια Σωτηροπούλου – Κωστής Μαραβέγιας: Ζουν τον έρωτά τους στην Βερόνα! [pics,vid] | tlife.gr
Full in love στην Ιταλία είναι η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας! Οι δυο τους αποτελούν ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz και αυτό φαίνεται σε κάθε τους κοινή εμφάνιση. 
Με αφορμή το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου, η γοητευτική ηθοποιός και ο ταλαντούχος καλλιτέχνης αποφάσισαν να κάνουν ακόμη μία απόδραση και ταξίδεψαν στην μαγευτική Βερόνα. 
Μάλιστα, αυτή είναι η δεύτερη φορά μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα που ταξιδεύουν για την Ιταλία, καθώς πριν δύο μήνες περίπου είχαν δώσει το παρών στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας.
Η Τόνια Σωτηροπούλου έχει βρει στο πρόσωπο του Κωστή έναν ιδανικό σύντροφο και μέρα με τη μέρα η αγάπη της για εκείνον όλο μεγαλώνει. 
Αυτός είναι και ένας λόγος που πλέον δεν διστάζει να μοιράζεται στιγμές από την προσωπική της ζωή στα social media. Άλλωστε ο βήχας και ο έρωτας δεν κρύβονται! 
Η πανέμορφη ηθοποιός δημοσιεύει συνεχώς φωτογραφίες και βίντεο από τις βόλτες της στην Βερόνα, ενώ ο δημοφιλής καλλιτέχνης έχει γίνει ο προσωπικός της… φωτογράφος!

epirusblog.gr
5 of 5
Τόνια Σωτηροπούλου - Κωστής Μαραβέγιας: Ζουν τον έρωτά τους στην Βερόνα! [pics,vid]
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3808620504559688489
item