Λένα Παπαληγούρα - Άκης Πάντος: Σπάνια κοινή έξοδος στο θέατρο για το ερωτευμένο ζευγάρι! [pics]

Λένα Παπαληγούρα – Άκης Πάντος: Σπάνια κοινή έξοδος στο θέατρο για το ερωτευμένο ζευγάρι! [pics] | tlife.gr
Ο Γρηγόρης Βαλτινός είναι ο Χάλβαρντ Σόλνες στο αυτοβιογραφικό αριστούργημα του Ίψεν, Αρχιμάστορας Σόλνες, που έκανε ανεβαίνει από τις 9 Οκτωβρίου, στο Θέατρο Ιλίσια
Η μετάφραση, η διασκευή και η σκηνοθεσία είναι της Αθανασίας Καραγιαννοπούλου. Μαζί με τον Γρηγόρη Βαλτινό, στη σκηνή εμφανίζονται οι: Κατερίνα ΛέχουΑντίνοος ΑλμπάνηςΙώβη ΦραγκάτουΜιχάλης ΑεράκηςΚατερίνα Κρέπη και Κώστας Καστανάς.
Υπόθεση
Ένας ώριμος και φημισμένος αρχιτέκτονας παλεύει με την τρέλα των τύψεων που έχει για το παρελθόν και τη γυναίκα του. Αρνείται πως κάποιος νεώτερος θα τον αντικαταστήσει. Ο παθιασμένος, ξαφνικός έρωτας για ένα κορίτσι θα τον οδηγήσει να αντιμετωπίσει τον φόβο του για τα νιάτα. 
Με καταιγιστικούς ρυθμούς η εξέλιξη της ιστορίας θα φωτίσει την αλήθεια. Έγινε ένα έγκλημα στο παρελθόν; Ποια είναι η νεαρή Χίλντα που εισβάλλει στη ζωή του Σόλνες και των ανθρώπων του; Είναι ο έρωτας η κινητήρια δύναμη για το αδύνατο;
Στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 7 Οκτωβρίου, το «παρών» έδωσε πλήθος κόσμου. Μεταξύ άλλων, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Λένα Παπαληγούρα και τον σύζυγό της, Άκη Πάντο, σε μια από τις σπάνιες κοινές εμφανίσεις τους. 
Το ζευγάρι, που πλέει σε πελάγη ευτυχίας μετά τον ερχομό του γιου του, Αναστάση, στη ζωή, έφτασε πιασμένο αγκαζέ στο θέατρο και έδειχνε πολύ ερωτευμένο και ταιριαστό.
Η ηθοποιός και ο σύζυγός της πόζαραν χαμογελαστοί, τόσο μόνοι τους, όσο και μαζί με την Εβελίνα Παπούλια, που την συνάντησαν εκεί.
Δες τις φωτογραφίες:
Φωτογραφίες: NDP
epirusblog.gr
5 of 5
Λένα Παπαληγούρα - Άκης Πάντος: Σπάνια κοινή έξοδος στο θέατρο για το ερωτευμένο ζευγάρι! [pics]
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1171699313881594133
item