Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η κρυφή απόδραση στο εξωτερικό μαζί με τον σύζυγό της [pics]

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η κρυφή απόδραση στο εξωτερικό μαζί με τον σύζυγό της [pics] | tlife.gr
Το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου αποτέλεσε για πολλούς την ιδανική ευκαιρία να αφήσουν λίγο την καθημερινότητά τους στην πόλη και να κάνουν μια μικρή απόδραση είτε εντός είτε εκτός συνόρων. Σε αυτή την κατηγορία ανήκει και η Σταματίνα Τσιμτσιλή
Η παρουσιάστρια του Alpha μετά το τέλος της εκπομπή της την Παρασκευή αναχώρησε μαζί με τον σύζυγό της Θέμη Σοφό προς κάποιον προορισμό του εξωτερικού, δίχως βέβαια να αποκαλύψει το όνομά του.
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μπορεί να είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media στην καθημερινότητά της, όμως αυτή τη φορά αποφάσισε να κάνει ένα μικρό διάλειμμα από τα social media και να απολαύσει το ταξίδι της, χωρίς να σκέφτεται τίποτα άλλο. 
Η αλήθεια είναι ότι η οικοδέσποινα της εκπομπής “Happy Day” είχε ανάγκη από λίγες στιγμές ξεκούρασης και χαλάρωσης και έτσι δεν θα γινόταν να μην εκμεταλλευτεί αυτό το τριήμερο.
Αμέσως μετά την επιστροφή της στην ηλιόλουστη και καλοκαιρινή – θα έλεγε κανείς – Αθήνα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή δημοσίευσε στο προφίλ της δύο φωτογραφίες από τη μίνι απόδρασή της σχολιάζοντας στη λεζάντα της ανάρτησής της: “Κάπως…κάπου…κάποτε ήταν φθινόπωρο!”.
Δες τις φωτογραφίες:
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή απολαμβάνει χαμογελαστή στο φθινοπωρινό τοπίο!
epirusblog.gr
5 of 5
Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η κρυφή απόδραση στο εξωτερικό μαζί με τον σύζυγό της [pics]
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6905902372946600677
item