Φαίη Σκορδά: Με άψογο στυλ για αγορές στο Μαρούσι! [pics]

Φαίη Σκορδά: Με άψογο στυλ για αγορές στο Μαρούσι! [pics] | tlife.gr
Εντυπωσιακή σε κάθε εμφάνισή της είναι η Φαίη Σκορδά, η οποία ξεχωρίζει τόσο με το στυλ της, όσο και για τη σιλουέτα της. 
Μέσα στα χρόνιαη παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 έχει καθιερώσει ένα πολύ προσωπικό στιλ, κάνοντας trademark της συγκεκριμένα κομμάτια: τα skinny jeans, τα κομψά σακάκια, τις pencil φούστες και τα μίνι φορέματα. 
Σε κάθε της εμφάνιση, μάλιστα, μαγνητίζει πάνω της όλα τα βλέμματα και όχι άδικα, αφού είναι μια όμορφη εντυπωσιακή γυναίκα και διαθέτει ένα κορμί που θα ζήλευε η κάθε γυναίκα.
Πρόσφατα, η οικοδέσποινα της εκπομπής «Το Πρωινό» δεν δίστασε να ζυγιστεί και να κάνει λιπομέτρηση on air. Τα αποτελέσματα έδειξαν πώς η Φαίη έχει ύψος 1,76μ. και ζυγίζει 60,1 κιλά. 
Σύμφωνα με τον διατροφολόγο Κωνσταντίνο Ξένο, οι αναλογίες της είναι ιδανικές. Αυτό επιβεβαίωσε και η τελευταία της εμφάνιση που κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός, πριν από μερικές μέρες, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της στο εμπορικό κέντρο Golden Hall.
Συγκεκριμένα, η Φαίη έκανε την βόλτα της στους διαδρόμους «χαζεύοντας» τις βιτρίνες των μαγαζιών, ενώ πραγματοποίησε και τις αγορές της από κατάσταση υποδημάτων. 
Όπως ήταν αναμενόμενο, η παρουσία της δεν πέρασε απαρατήρητη, καθώς με το κομψό μαύρο outfit που επέλεξε έκανε όλα τα βλέμματα να γυρίσουν πάνω της.
Δες τις φωτογραφίες:
Φωτογραφίες: Papadakis press
epirusblog.gr
5 of 5
Φαίη Σκορδά: Με άψογο στυλ για αγορές στο Μαρούσι! [pics]
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1152614054522534260
item