Μαριάννα Γουλανδρή: Σπάνια κοσμική εμφάνιση με τον σύζυγό της Φίλιππο Λαιμό! [pics]

Μαριάννα Γουλανδρή: Σπάνια κοσμική εμφάνιση με τον σύζυγό της Φίλιππο Λαιμό! [pics] | tlife.gr
Μπορεί να είναι ένα από τα πιο όμορφα και εντυπωσιακά εφοπλιστικά ζευγάρια της ελληνικής showbiz, η Μαριάννα Γουλανδρή, όμως, και ο σύζυγός της Φίλιππος Λαιμός προσπαθούν να κρατούν πάντα χαμηλό προφίλ στην προσωπική τους ζωή και οι κοσμικές εμφανίσεις τους είναι μετρημένες στα δάχτυλα. 
Ωστόσο, οι δυο τους βρέθηκαν μαζί στο φαντασμαγορικό fashion show της Μαίρης Κατράντζου στο Ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο και ενίσχυσαν την πρωτοβουλία του Σωματείου Ελπίδα.
Με αφορμή τα 30 χρόνια από την ίδρυση του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» και τα 10 χρόνια δημιουργίας της διεθνούς φήμης σχεδιάστρια μόδας Μαίρη Κατράντζου πραγματοποιήθηκε ένα συγκλονιστικό πολιτιστικό και ανθρωπιστικό γεγονός με παγκόσμια απήχηση στον αρχαιολογικό χώρο του Ναού του Ποσειδώνα στο Σούνιο.
Η Πρόεδρος του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη μαζί με τη Μαίρη Κατράντζου υποδέχτηκαν 500 κορυφαίες προσωπικότητες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, σε μια μοναδική βραδιά που τίμησε και υπογράμμισε την αξία του αρχαίου ελληνικού πολιτισμού μέσα από τα ιδεώδη του ανθρωπισμού αλλά και του μεγάλου, του ωραίου και του αληθινού.
Φυσικά από το πλευρό της κα Βαρδινογιάννη δεν έλειψε και η οικογένειά της και φυσικά η εγγονή της Μαριάννα Γουλανδρή που είναι και ιδρυτικό μέλος του Elpida Youth. 
Η Μαριάννα Γουλανδρή, λοιπόν, συνοδευόμενη από τον σύζυγό της Φίλιππο Λαιμό, βρέθηκε στη μαγευτική εκδήλωση και φυσικά τράβηξε πάνω της τα φωτογραφικά φλας!
Μαριάννα Γουλανδρή, Αριέτα Λιβανού Βαρδινογιάννη, Μαριάννα Βαρδινογιάννη, Χριστιάννα Βαρδινογιάννη Γουλανδρή
Φίλιππος Λαιμός, Μαριάννα Βαρδινογιάννη
epirusblog.gr
5 of 5
Μαριάννα Γουλανδρή: Σπάνια κοσμική εμφάνιση με τον σύζυγό της Φίλιππο Λαιμό! [pics]
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4149322193666119247
item