Σάκης Ρουβάς - Κάτια Ζυγούλη: Βόλτα για δύο στο Κολωνάκι! [pics]

Σάκης Ρουβάς – Κάτια Ζυγούλη: Βόλτα για δύο στο Κολωνάκι! [pics] | tlife.gr
Είναι full in love και δεν το κρύβουν. Το αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz βρέθηκε πριν λίγες μέρες στην καρδιά της Αθήνας και απόλαυσε την βόλτα του και τον καφέ του στο Κολωνάκι.
Ο λόγος για τον κορυφαίο Έλληνα σταρ Σάκη Ρουβά και την σύζυγό του Κάτια Ζυγούλη, που άφησαν για λίγο τα παιδιά στο σπίτι και χαλάρωσαν σε ένα ρομαντικό περίπατο στην πρωτεύουσα.
Λίγο πριν την πρεμιέρα του “The Voice”, όπου ο coach Σάκης Ρουβάς συμμετέχει και φέτος έτοιμος για μεγάλα battles, το ζευγάρι θέλησε να αφήσει για λίγο τα τέσσερα αγγελούδια του στο σπίτι (και στις δραστηριότητές τους) και να κάνει ένα ρομαντικό περίπατο πιασμένο χέρι χέρι. 
Με casual εμφάνιση και πολύ χαλαρή διάθεση, οι δυο τους απόλαυσαν τον καφέ τους αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα και τα φωτογραφικά φλας. 
Ο Σάκης μάλιστα, κατά τη διάρκεια της εξόδου τους δεν σταμάτησε να «πειράζει» την καλή του.
Το ζευγάρι, άλλωστε, είναι πάνω από 16 χρόνια μαζί (τα τελευταία δυο χρόνια παντρεμένο) και έχει φτιάξει μια πολύ όμορφη οικογένεια, αποκτώντας τέσσερα υπέροχα παιδιά: την Αναστασία, τον Αλέξανδρο, την Αριάδνη και τον Απόλλωνα και προσπαθεί να περνά όσο περισσότερο χρόνο μαζί τους. 
Ωστόσο, οι δυο τους πάντα βρίσκουν χρόνο για τρυφερά τετ α τετ που κρατούν δυνατό τον έρωτά τους.
Το σίγουρο πάντως είναι πως λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, ο Σάκης Ρουβάς έχει πολύ φορτωμένο πρόγραμμα αυτήν την περίοδο και προσπαθεί να ξεκλέβει χρόνο για τα αγαπημένα του πρόσωπα. 
Φέτος, λοιπόν, για μια ακόμη χρονιά, ο κορυφαίος Έλληνας σταρ βρίσκεται στην  κριτική επιτροπή του The Voice και θα «κονταροχτυπηθεί» με τους: Έλενα Παπαρίζου, Ελεονώρα Ζουγανέλη και Πάνο Μουζουράκη για την καλύτερη φωνή της Ελλάδας!
 Φωτογραφιες: Papadakis Press
epirusblog.gr
5 of 5
Σάκης Ρουβάς - Κάτια Ζυγούλη: Βόλτα για δύο στο Κολωνάκι! [pics]
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1804490288339864391
item