Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Λαμπερή εμφάνιση στα εγκαίνια του νέου ιατρείου πλαστικής χειρουργικής του συζύγου της! [pics] Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Λαμπερή εμφάνιση στα εγκαίνια του νέου ιατρείου πλαστικής χειρουργικής του συζύγου της! [pics] | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Λαμπερή εμφάνιση στα εγκαίνια του νέου ιατρείου πλαστικής χειρουργικής του συζύγου της! [pics]

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Λαμπερή εμφάνιση στα εγκαίνια του νέου ιατρείου πλαστικής χειρουργικής του συζύγου της! [pics] | tlife.gr
Με ένα λαμπερό opening party ο γνωστός πλαστικός χειρουργός των stars Dr. Αριστoμένης Γιαννόπουλος, εγκαινίασε το πέμπτο του κατά σειρά ιατρείο πλαστικής χειρουργικής στην καρδιά των Ιωαννίνων. 
Η επιτυχημένη πορεία του ιατρείου σε Λονδίνο, Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Βέροια και Άρτα αποτέλεσε την αφορμή για την επέκταση και δημιουργία ενός ακόμα ενός σύγχρονου και μοντέρνου χώρου, με δραστηριότητα στους τομείς της πλαστικής χειρουργικής και της αισθητικής, και στα Ιωάννινα.
Στα εγκαίνια έδωσαν το «παρών» προσωπικότητες της δημόσιας ζωής της πόλης, αλλά και πολλοί επώνυμοι φίλοι του ιατρού και της συζύγου του, Αλεξάνδρας Παναγιώταρου, που ταξίδεψαν ειδικά για τη συγκεκριμένη βραδιά, μεταξύ των οποίων η Βίκυ Κουλιανού και ο Κώστας Φραγκολιάς, ο οποίος ανέλαβε και τη μουσική επιμέλεια της εκδήλωσης.
Το εξειδικευμένο προσωπικό του ιατρείου ανέλαβε να ξεναγήσει τον κόσμο στους ολοκαίνουργιους χώρους του ιατρείου που ξεχωρίζει για τις σύγχρονες μεθόδους και τον πρωτοποριακό ιατρικό εξοπλισμό του, προσφέροντας υπεύθυνες και ολοκληρωμένες υπηρεσίες πλαστικής & επανoρθωτικής μικροχειρουργικής αισθητικής προσώπου & σώματος, laser αποτρίχωσης, μεθόδους αδυνατίσματος, λιπόλυσης αλλά και υπηρεσίες massage.
epirusblog.gr
5 of 5
Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Λαμπερή εμφάνιση στα εγκαίνια του νέου ιατρείου πλαστικής χειρουργικής του συζύγου της! [pics]
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 9040846775246062523
Σχόλια
item