Ελένη Τσολάκη - Κατερίνα Γκαγκάκη: Φιλήθηκαν στο στόμα on air! [video]

Ελένη Τσολάκη – Κατερίνα Γκαγκάκη: Φιλήθηκαν στο στόμα on air! [video] | tlife.gr
Το πολυσυζητημένο φιλί της Jennifer Aniston και της Ellen DeGeneres σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας στην εκπομπή του, το μεσημέρι της Τρίτης 29 Οκτωβρίου. 
Ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ εξέφρασε την ενόχλησή του, καθώς δεν έβρισκε τον λόγο να συμβεί κάτι τέτοιο σε τηλεοπτική εκπομπή.
Η Ελένη Τσολάκη, ωστόσο, έχοντας αντίθετη άποψη, είπε χαρακτηριστικά: «Καλά παιδιά είναι κακό να φιλάς μια γυναίκα; Εγώ με τις φίλες μου φιλιόμαστε στο στόμα. Το βρίσκω πάρα πολύ ωραίο…».
Τότε, ο Γιώργος Λιάγκας επεσήμανε: «Μα δεν γνωρίζονταν μεταξύ τους… Εμένα δεν με ενοχλεί που είναι δυο γυναίκες, ακόμα και γυναίκα με άντρα να ήταν… Αυτό το έχουμε ξεπεράσει. 
Έχει τελειώσει η ιστορία αυτή. Με ενοχλεί που φιλιέσαι στο στόμα με έναν άγνωστο…», ενώ στη συνέχεια αναρωτήθηκε: «Εμείς οι δύο τώρα, να φιληθούμε στο στόμα για ποιο λόγο;».
Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, η Ελένη Τσολάκη και η Κατερίνα Γκαγκάκη θέλησαν να αναπαραστήσουν το φιλί που μονοπώλησε το ενδιαφέρον της αμερικάνικης τηλεόρασης και αντάλλαξαν ένα πεταχτό φιλί on air, με τους συνεργάτες τους στο πλατό να ξεσπούν σε γέλια.
Δες το βίντεο που ακολουθεί:
Κανείς δεν περίμενε ότι θα συμβεί αυτό στο πλατό!
epirusblog.gr
5 of 5
Ελένη Τσολάκη - Κατερίνα Γκαγκάκη: Φιλήθηκαν στο στόμα on air! [video]
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7352180569565781188
item