Αυτά είναι τα ερωτευμένα κορίτσια του GNTM 2: Βρήκαμε τα αγόρια τους! [pics]

Αυτά είναι τα ερωτευμένα κορίτσια του GNTM 2: Βρήκαμε τα αγόρια τους! [pics] | tlife.gr
Το Greece’s Next Top Model επέστρεψε για δεύτερη σεζόν στο STAR με πολλές ανατροπές και εκπλήξεις, ενώ αναμένεται μέχρι το τέλος να έρθουν τα πάνω-κάτω. 
Όσο περνούν οι μέρες και γνωρίζουμε καλύτερα τις παίκτριες, έρχονται στην επιφάνεια και στοιχεία από την προσωπική τους ζωή, που έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.
Τα 20 κορίτσια που έχουν παραμείνει στο σπίτι του GNTM κάνουν ότι μπορούν για να κατακτήσουν τον πολυπόθητο – γι’ αυτές- τίτλο. 
Την ώρα, λοιπόν, που τα κορίτσια του αρχίζουν σιγά-σιγά να δείχνουν το πραγματικό τους πρόσωπο, αυτό που δεν ξέραμε για κάποιες από αυτές είναι τι γίνεται στην προσωπική τους ζωή.
Πολλά από τα κορίτσια έχουν σχέσεις, ενώ άλλα έχουν δημιουργήσει ακόμα και οικογένεια, παρά το νεαρό της ηλικίας τους.
Ας δούμε τους «καλούς» των κοριτσιών του GNTM 2:
  • Ίλντα
Το 24χρονο μοντέλο με καταγωγή από την Αλβανία είναι σε σχέση με τον πασίγνωστο Ινδό ηθοποιό Ashish Kapoor
Οι δυο τους, μάλιστα, φέρονται να αρραβωνιάστηκαν κρυφά στους οκτώ μήνες σχέσης.
  • Χαρά
Από την πρώτη κιόλας εμφάνισή της στις auditions του GNTM 2, η Χαρά αποκάλυψε στους κριτές ότι είναι ζευγάρι με τον Τούρκο ηθοποιό Burak Hakki και, μάλιστα, οι δυο τους, συζούν στην Κωνσταντινούπολη.
  • Μαρτίνα
Η 23χρονη κοπέλα με καταγωγή από την Ουκρανία, μιλάει συχνά στην κάμερα του GNTM για τον αρραβωνιαστικό της, Κώστα, ενώ έχει αποκαλύψει πώς οι δυο τους πρόκειται να ανέβουν σύντομα τα σκαλιά της εκκλήσίας.
  • Κάτια
Η 22χρονη καλλονή, η οποία κατάγεται από την Ουκρανία, είναι ζευγάρι με τον 34χρονο Γιάννη, ο οποίος διατηρεί μαγαζί στην Μύκονο, όπου ζει εδώ και τρία χρόνια. Οι δυο τους είναι full in love, κάτι που αποδεικνύεται και μέσα από τις τρυφερές αναρτήσεις τους στα social media.
  • Σουζάνα
Η «μαύρη γαζέλα» του GNTM 2, με καταγωγή από το Σουδάν και την Νιγηρία, έχει κλέψει τις εντυπώσεις με τις αναλογίες της. Το μοντέλο, που ονειρεύεται να γίνει μια δεύτερη Naomi Campbell, είναι σε σχέση το τελευταίο διάστημα με νεαρό ράπερ.
  • Αργυρώ
Η 25χρονη κοπέλα, η οποία αποχώρησε από το Greece’s Next Top Model, βρίσκεται σε σχέση κρατώντας όμως, χαμηλούς τόνους σε αυτή, αφού δεν έχει φωτογραφίες μαζί με τον καλό της στον λογαριασμό της στα social media. Δεν ισχύει όμως το ίδιο και για τον αγαπημένο της, Ηρακλή. Εκείνος έχει στο προφίλ του στο Instagram αρκετές φωτογραφίες με την σύντροφό του.
  • Εμμανουέλα
Η 22χρονη κοπέλα, η οποία κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη και έχει σπουδάσει μακιγιάζ, είναι παντρεμένη εδώ και δύο χρόνια, ενώ ονειρεύεται να πετύχει τους επαγγελματικούς της στόχους και να δημιουργήσει μια δεμένη και αγαπημένη οικογένεια μαζί με τον αγαπημένο της, Χρήστο.
  • Κέισι
Η πιο σέξι διαγωνιζόμενη του GNTM 2, που κατάγεται από την Αλβανία, βρίσκεται σε σχέση με έναν γοητευτικό Θεσσαλονικιό, ονόματι Δημήτρη
Ο αγαπημένος της τη στηρίζει πολύ στην προσπάθειά της, ενώ δεν είναι λίγες οι κοινές φωτογραφίες του με την 24χρονη καλλονή που έχει δημοσιεύσει στα social media.
epirusblog.gr
5 of 5
Αυτά είναι τα ερωτευμένα κορίτσια του GNTM 2: Βρήκαμε τα αγόρια τους! [pics]
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2250400416995480754
item