Demy: Βραδινή έξοδος με την κούκλα αδερφή της, Ρώμη Παπαδέα! [pic]

Demy: Βραδινή έξοδος με την κούκλα αδερφή της, Ρώμη Παπαδέα! [pic] | tlife.gr
Η Demy είναι ένα 28χρονο ταλαντούχο κορίτσι που αγαπά τη μουσική και το τραγούδι, ενώ δεν της αρέσει καθόλου να απασχολεί τα Μέσα με τα προσωπικά της. 
Όποιος έχει παρακολουθήσει την πορεία της, γνωρίζει πολύ καλά, πώς στο πλευρό της έχει πάντα φύλακα άγγελο την αδελφή της, Ρώμη Παπαδέα
Η Ρώμη είναι λίγο μεγαλύτερη και εργάζεται ως δικηγόρος, αλλά και ως στιχουργός. Έχει γράψει αρκετά τραγούδια στην αδελφή της, όπως το «This is love» με το οποίο η Demy διαγωνίστηκε στην Eurovision το 2017. 
Τα δύο κορίτσια είναι πολύ δεμένα μεταξύ τους και η μία στηρίζει την άλλη με κάθε τρόπο.
Πρόσφατα, η Demy και η Ρώμη πραγματοποίησαν μια κοινή βραδινή έξοδο. Συγκεκριμένα, το βράδυ της Κυριακής, έδωσαν το «παρών» στο θέατρο «Άλσος», όπου παρακολούθησαν την τελευταία παράσταση του επιτυχημένου μιούζικαλ «Το δικό μας σινεμά«. 
Η Demy απόλαυσε επί σκηνής την Δέσποινα Βανδή, με την οποία έχει έρθει πολύ κοντά μετά την συνεργασία τους στο Mamma mia, όπου ενσάρκωνε την κόρη της. 
Μετά το τέλος της βραδιάς, μάλιστα, οι δύο αδερφές βρέθηκαν στα καμαρίνια του θεάτρου για να συγχαρούν τον θίασο κι εκεί πόζαραν πιασμένες χέρι-χέρι στον φωτογραφικό φακό, με την ομοιότητά του να είναι εμφανής.
Φωτογραφίες: NDP
epirusblog.gr
5 of 5
Demy: Βραδινή έξοδος με την κούκλα αδερφή της, Ρώμη Παπαδέα! [pic]
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3681765492399031058
item