Μαρία Μπακοδήμου: Έχει σχέση με τον Τζόνι Αμπατζόπουλο; Μίλησε ανοιχτά! Μαρία Μπακοδήμου: Έχει σχέση με τον Τζόνι Αμπατζόπουλο; Μίλησε ανοιχτά! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Μαρία Μπακοδήμου: Έχει σχέση με τον Τζόνι Αμπατζόπουλο; Μίλησε ανοιχτά!

Μαρία Μπακοδήμου: Έχει σχέση με τον Τζόνι Αμπατζόπουλο; Μίλησε ανοιχτά!
Η Μαρία Μπακοδήμου μίλησε ανοιχτά για το αν έχει σχέση με τον Τζόνι Αμπατζόπουλο! Η απάντησή της σίγουρα θα συζητηθεί...

H ίδια, μίλησε στο Ευτυχείτε και απάντησε για τις σχέσεις που της έχουν χρεώσει με έναν Τούρκο επιχειρηματία και τον Τζόνι Αμπατζόπουλο. 
Η γνωστή παρουσιάστρια ξεκαθάρισε πως το Power of Love έχει κλείσει γι’ αυτήν, ενώ τόνισε πως δύσκολα θα την ξαναδούμε μαζί με τον Φώτη Σεργουλόπουλο σε εκπομπή.
«Απ’ όσο ξέρω θα έχω διπλό ρόλο φέτος στο OPEN, καθώς υπάρχει κι άλλο ένα πρότζεκτ που έχει να κάνει με τη μόδα και το στυλ της γυναίκας. Οι περισσότερες σχέσεις που μου έχουν χρεώσει όλα αυτά τα χρόνια, δεν υπάρχουν.
Η φήμη για τον Τούρκο επιχειρηματία ήταν… πέρα για πέρα αληθινή. 
Το αστείο είναι ότι θα μπορούσα εγώ αυτόν τον επιχειρηματία να τον έχω συναντήσει σε κάποιο εστιατόριο ή κάπου στην Κωνσταντινούπολη και να ντρέπομαι γιατί αν αυτός ήξερε τι κυκλοφορεί για εμάς τους δύο, μπορεί να νόμιζε ότι κάθομαι και φτιάχνω εγώ ιστορίες.
Ότι πήραν ως αποδεικτικό μια φωτογραφία με μένα και τον Τζόνι από παλιά για να πουν ότι έχουμε σχέση, είναι αστείο. 
Δεν νομίζω ότι θα κρατούσα σχέση με τον πρώην σύζυγό μου αν δεν είχαμε παιδιά. Δεν νομίζω να με δείτε με τον Φώτη Σεργουλόπουλο μαζί σε εκπομπή στο μέλλον.
Ο κύκλος του Power of Love έχει κλείσει για μένα. Δεν έχω επικοινωνήσει με τη μητέρα του Πάνου Ζάρλα, μου είναι πολύ δύσκολο. 
Θέλω να της πω πόσο τη σκέφτομαι και δεν βρίσκω το κουράγιο να στείλω αυτό το μήνυμα», είπε μεταξύ άλλων η Μαρία Μπακοδήμου.


epirusblog.gr
5 of 5
Μαρία Μπακοδήμου: Έχει σχέση με τον Τζόνι Αμπατζόπουλο; Μίλησε ανοιχτά!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4787304165364895657
Σχόλια
item