Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Οι περίοδοι της μοναξιάς είναι δική μου επιλογή»

Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Οι περίοδοι της μοναξιάς είναι δική μου επιλογή» | tlife.gr
Η Ντορέττα Παπαδημητρίου είναι έτοιμη για την τηλεοπτική της επιστροφή! Η αγαπημένη ηθοποιός και παρουσιάστρια πρωταγωνιστεί στη νέα κωμωδία του Alpha «Κρατάς Μυστικό» και υποδύεται μια πανέμορφη και σέξι αεροσυνοδό που πρόκειται να κλέψει καρδιές. 
Μάλιστα, πρόκειται να τη δούμε και στο θέατρο, καθώς θα συμμετέχει στο μιούζικαλ Hairspray! 
Σε ένα διάλειμμα από τα γυρίσματα, η Ντορέττα παραχώρησε συνέντευξη στο κυπριακό TV Mania και μίλησε για τις μοναχικές περιόδους που έχει βιώσει, για την οικογένεια της και για τον πατέρα της που έχει φύγει από τη ζωή.
Η Ντορέττα δεν έχει ανασφάλειες ούτε και άλλου είδους φοβίες. Δεν φοβάται τη μοναξιά και δεν αισθάνθηκε ποτέ μόνη. «Υπάρχουν μοναχικές στιγμές και περίοδοι. 
Κάποιες από αυτές τις απολαμβάνω, γιατί τις θέλω. Μου αρέσει να κάθομαι με τον εαυτό μου. Αλλά, υπάρχουν κι εκείνες οι στιγμές που μπορεί να είναι λίγο πιο στενάχωρες», αναφέρει.
«Αυτό συμβαίνει κι όταν υπάρχουν άνθρωποι δίπλα σου;»: «Όταν έχεις ανθρώπους στη ζωή σου, την οικογένεια ή τους φίλους σου δεν είσαι μόνος. Κατά καιρούς μπορεί να μου λείπουν κάποια πράγματα, αλλά δεν είμαι μόνη. 
Οι περίοδοι της μοναξιάς είναι δική μου επιλογή. Θα έλεγα ότι είναι περίοδοι μοναχικότητας και όχι μοναξιάς. Μοναξιά δεν μπορεί να νιώσει κάποιος όταν έχει ανθρώπους δίπλα του».
Πόσο σημαντική είναι για σένα η οικογένειά σου;
Η οικογένειά μου είναι η βάση μου, το σημείο αναφοράς μου, η ησυχία μου, η ασφάλειά μου. Είμαστε μια πολύ δεμένη οικογένεια με τη μητέρα, τα παιδιά και την αδελφή μου, μιας και ο μπαμπάς μου έχει φύγει πριν από κάποια χρόνια. 
Είμαστε πάρα πολύ αγαπημένοι. Η οικογένειά μου είναι το λιμάνι μου. Είναι πολύ σημαντικό, κυρίως για μας που κάνουμε αυτή τη δουλειά, να έχεις τη βάση σου, να είναι γειωμένα τα πόδια σου και να μη φεύγει το μυαλό σου. Είμαι υπερήφανη.
Αισθάνεσαι έντονα την απουσία του πατέρα σου;
Ο χρόνος δεν προσπερνά καταστάσεις, αλλά συνηθίζεις σε μια καινούρια πραγματικότητα που σου λέει ότι αυτός ο άνθρωπος δεν είναι πια εδώ. Από την άλλη, αισθάνομαι πολύ έντονα την παρουσία του. 
Ξέρω ότι είναι κάπου και μας προσέχει, μας βλέπει και χαίρεται για μας. Δεν υπάρχει μέρα που να μην έρθει σαν σκέψη στο μυαλό μου. Όσο περνά ο καιρός συνηθίζεις μια κατάσταση, αλλά δεν διαγράφεις ποτέ από μέσα σου την απουσία του πατέρα.
Υπάρχουν άνθρωποι δίπλα σου που μπορείς να μοιραστείς πράγματα μαζί τους;
Είμαι πολύ τυχερή και ευλογημένη σε αυτή τη ζωή, γιατί έχω ανθρώπους που μπορώ να εμπιστευτώ 100% και να μοιραστώ τα μυστικά μου μαζί τους. Πρωτίστως, έχω την αδελφή μου που είναι δίπλα μου όλα αυτά τα χρόνια και είναι ο άνθρωπος που εμπιστεύομαι περισσότερο από όλους στον πλανήτη Γη.
Έχεις φίλους;
Έχω κάποιους φίλους που λέμε πολλά μεταξύ μας. Είμαι ο άνθρωπος που θα πάρεις στις 3 το πρωί να ζητήσεις τη βοήθειά μου και θα είμαι εκεί δίπλα σου να σου συμπαρασταθώ. Έχω μια πολύ καλή σχέση με τους φίλους μου. 
Είναι σημαντικό να έχεις ανθρώπους στη ζωή σου που να μη σε έχουν απογοητεύσει στο κομμάτι της εμπιστοσύνης.
Προδοσίες έχεις βιώσει;
Μέσα στα χρόνια έχουν υπάρξει άνθρωποι που έχουν προδώσει την εμπιστοσύνη μου, που δεν εκτίμησαν τη φιλία μου. Μεγαλώνοντας, όμως, κάνεις το ξεσκαρτάρισμά σου και μένουν αυτοί οι λίγοι και καλοί που τους έχεις πάντα δίπλα σου.
Υπήρξαν περίοδοι στη ζωή σου που έφτασες στο σημείο να θέλεις να εκραγείς;
Είμαι άνθρωπος που επικοινωνώ πάρα πολύ τα συναισθήματα και τα προβλήματά μου, δεν είμαι από τους ανθρώπους που τα μαζεύουν και ξαφνικά σκάνε. 
Συζητάω, μου αρέσει να κουβεντιάζω. Σε όλες τις σχέσεις μου, στις φιλικές, στις ερωτικές και στις οικογενειακές με τα παιδιά μου συζητάμε. 
Δύσκολα θα βρεθώ στη φάση της έκρηξης, γιατί επικοινωνώ τα πράγματα και δεν τα μαζεύω όλα μέσα μου. Θεωρώ ότι οι εκρήξεις συμβαίνουν όταν δεν είσαι πολύ επικοινωνιακός. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που χάνουν εύκολα την ψυχραιμία τους.
Ένιωσες, όμως, ποτέ καταδικασμένη σε μια σχέση;
Όχι, δεν έχω νιώσει έτσι. Όταν αισθανθείς ότι τα πράγματα δεν προχωράνε για κάποιο λόγο, τα συζητάς, τα προσπαθείς, τα δουλεύεις κι αν δεις ότι δεν γίνεται τίποτα, φεύγεις και σταματά η σχέση. Αλλά καταδικασμένη σε μία σχέση δεν έχω αισθανθεί ποτέ.
Σε ένα χωρισμό, φεύγεις πρώτη ή δίνεις δεύτερη ευκαιρία;
Και στις προσωπικές και στις φιλικές σχέσεις πάντα δίνεις μια δεύτερη ευκαιρία. Αν πραγματικά με ενδιαφέρει κάτι και θέλω να το κρατήσω στη ζωή μου το προσπαθώ. Κι έχω φύγει κι έχουν φύγει. Έχουν γίνει όλα μέσα στα χρόνια. Έχουν συμβεί διάφορα.
epirusblog.gr
5 of 5
Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Οι περίοδοι της μοναξιάς είναι δική μου επιλογή»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 634808030509163768
item