Το ξέσπασμα της Δανάης Παππά: «Ήθελα να αρπάξω το τηλέφωνο και να μιλήσω άσχημα»

Το ξέσπασμα της Δανάης Παππά: «Ήθελα να αρπάξω το τηλέφωνο και να μιλήσω άσχημα»
Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό People παραχώρησε η Δανάη Παππά, η οποία  αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα δημοσιεύματα που την θέλουν να «αλλάζει» συνεχώς συντρόφους.
Φαντάζομαι δεν ήταν, επίσης, εύκολο να σου χρεώνουν κάθε εβδομάδα διαφορετικό σύντροφο…
Είναι όμως κάτι που συμβαίνει! Δεν είμαι η πρώτη που το έπαθε και δεν θα είμαι και η τελευταία! Ήμουν κάπως προετοιμασμένη για αυτό, όχι, βέβαια, στον βαθμό που συνέβη. 
Με τίποτα σε αυτόν τον βαθμό! Στην αρχή, με ενοχλούσε πολύ. Προσβαλλόμουν. Ήθελα να αρπάξω το τηλέφωνο και να μιλήσω άσχημα. Γιατί ήταν ψέματα, δεν μπορούσα να δεχθώ ότι κάποιος πιστεύει για μένα κάτι που δεν έχει καμιά σχέση με την πραγματικότητα.
Από την άλλη, δεν ήθελα να πω ποια ήταν «η δική μου πραγματικότητα», γιατί μετά δίνεις χώρο να μπουν πιο βαθιά στα προσωπικά σου.
Έπαιρνες τους γονείς σου τηλέφωνο να τους εξηγήσεις την αλήθεια;
Με έπαιρναν εκείνοι και μου έλεγαν «Καλά, διάβασες τι έγραψαν σήμερα;». Γιατί οι γονείς μου και οι κοντινοί μου άνθρωποι ξέρουν από πρώτο χέρι τι συμβαίνει στην προσωπική μου ζωή. 
Στην αρχή προσπαθούσα να εξηγήσω στη μαμά μου ότι όλο αυτό γίνεται για τα «κλικ» και να μη δίνει σημασία. Μετέπειτα, μου τηλεφωνούσε και μου έλεγε «Δανάη, έχω κρατήσει το περιοδικό, θα πέσει πολύ γέλιο». Άρχισε, δηλαδή, να το διακωμωδεί και εκείνη.
Έχεις βρει τον λόγο που γίνεται όλο αυτό; Γιατί, δηλαδή, δίπλα σε ένα κορίτσι «φοράμε» συνήθως ένα αγόρι;
Γιατί μας αρέσει να κοιτάμε από την κλειδαρότρυπα. Γιατί θέλουμε να μπαίνουμε στις ζωές των άλλων. Ακόμη και το πώς πίνω εγώ τον καφέ μου μπορεί να έχει πολύ ενδιαφέρον για κάποιον άλλον. Μάλλον, γιατί απουσιάζει το ενδιαφέρον από τη δική του ζωή.
Εμένα το φετινό καλοκαίρι με πάντρεψαν κιόλας! Είναι αστείο κι έτσι αποφάσισα να το αντιμετωπίσω. Δεν μπορώ να δώσω άλλον χώρο και να με επηρεάζει ψυχολογικά το καθετί που γράφεται για μένα. 
Πλέον, τα παίρνω στην πλάκα. Ούτε παρεξηγούμαι. Γιατί κατανοώ ότι ο τίτλος έγραφε «παντρεύτηκε» και το κείμενο μέσα ότι απλώς πήγα σε έναν γάμο στην Αφρική. Την αλήθεια, δηλαδή!
epirusblog.gr
5 of 5
Το ξέσπασμα της Δανάης Παππά: «Ήθελα να αρπάξω το τηλέφωνο και να μιλήσω άσχημα»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3203709399629577744
item