Μαρία Τζινέρη: Η συγκλονιστική εξομολόγηση στο «Μαζί σου Σαββατοκύριακο» για την εγκατάλειψη από τη μητέρα της

Μαρία Τζινέρη: Η συγκλονιστική εξομολόγηση στο «Μαζί σου Σαββατοκύριακο» για την εγκατάλειψη από τη μητέρα της | tlife.gr
Η Μαρία Τζινέρη βρέθηκε στο μεσημέρι της Κυριακής στο πλατό της εκπομπής «Μαζί σου Σαββατοκύριακο» και μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου για τον θάνατο του πατέρα της αλλά και το γεγονός ότι η μητέρα της την εγκατέλειψε ότι εκείνη ήταν 2 χρονών. 
Η ταλαντούχα τραγουδίστρια διηγήθηκε συγκινημένη την ιστορία της ζωής της, ενώ αποκάλυψε ότι συναντήθηκε με την μητέρα της 15 χρόνια μετά, όταν δηλαδή η Μαρία Τζινέρη ήταν 17 χρονών, για δέκα λεπτά.
Η Μαρία Τζινέρη ωστόσο, με το πέρασμα των χρόνων, αποφάσισε να δώσει μια ευκαιρία στη μητέρα της και να αναλογιστεί γιατί έκανε όλα όσα έκανε. 
«Έχω μπει στη διαδικασία τα τελευταία δύο χρόνια και κάνω εσωτερική δουλειά μπαίνοντας άπειρες φορές στη θέση της, όχι πριν από τη γέννησή μου, γιατί δεν γνωρίζω τι έχει ζήσει και εκείνη, αλλά προσπαθώ να μπω στη θέση της και να βιώσω όλα αυτά που ξέρω ότι έχει περάσει από τη γέννησή μου και μετά… Και να την κατανοήσω.
Όλοι ήταν εναντίον της, για όλους ήταν η κακιά μαμά που παράτησε τα παιδιά της. Ποτέ κανένας δεν μπήκε στη θέση να πει: «Οk ήταν λάθος αυτό που έκανε, όμως να ψάξουμε λίγο πίσω, τι έχει ζήσει αυτή η γυναίκα, τι πέρασε για να αντιδράσει έτσι». 
Ποτέ κανένας! Και είπα ότι θα μπω εγώ σε αυτή τη διαδικασία. Εγώ που είμαι η παρατημένη, εγώ που δεν την έχω ζήσει… Την καταλαβαίνω απόλυτα» ανέφερε μεταξύ άλλων η Μαρία Τζινέρη.
Δες το βίντεο με την συγκλονιστική εξομολόγησή της:
Η Μαρία Τζινέρη δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της μιλώντας για τη μητέρα της!
epirusblog.gr
5 of 5
Μαρία Τζινέρη: Η συγκλονιστική εξομολόγηση στο «Μαζί σου Σαββατοκύριακο» για την εγκατάλειψη από τη μητέρα της
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7327613086344293639
item