Άρτα: Δήμος Νικ. Σκουφά - Σημαντικά έργα αναβάθμισης αθλητικών υποδομών


Άρτα: Δήμος Νικ. Σκουφά - Σημαντικά έργα αναβάθμισης αθλητικών υποδομών
Δύο σημαντικά έργα αναβάθμισης αθλητικών υποδομών προκηρύχθηκαν πρόσφατα από τον Δήμο Νικολάου Σκουφά, με χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα: «Φιλόδημος ΙΙ» του Υπουργείου Εσωτερικών.

Ο πρώτος διαγωνισμός αφορά την κατασκευή του έργου: «Βελτίωση αθλητικών εγκαταστάσεων Δ.Ε. Κομμένου Δήμου Νικολάου Σκουφά», με προϋπολογισμό 101.000,00 € (με ΦΠΑ) και με καταληκτική προθεσμία υποβολής προσφορών στις 8/10/2019. 



Το έργο αφορά ανακατασκευή του υπάρχοντος γηπέδου στην Κοινότητα Κομμένου με την επίστρωση νέου φυσικού χλοοτάπητα και την εγκατάσταση όλων των απαιτούμενων υποσυστημάτων αποστράγγισης και άρδευσης.

Ο δεύτερος διαγωνισμός αφορά το έργο: «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΓΗΠΕΔΩΝ 5x5», προϋπολογισμού 426.000,00 € (με ΦΠΑ), που χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα: «Φιλόδημος ΙΙ» του Υπουργείου Εσωτερικών, με καταληκτική προθεσμία υποβολής προσφορών στις 17/10/2019. 



Στα πλαίσια του εν λόγω έργου προβλέπεται να κατασκευαστούν τρία γήπεδα ποδοσφαίρου 5x5, στις Κοινότητες Κομποτίου, Περάνθης και Κολομοδίων του Δήμου Νικολάου Σκουφά, που θα διαθέτουν σύγχρονο τεχνητό χλοοτάπητα με ελαστική υπόβαση, περίφραξη και ηλεκτροφωτισμό.

Θα πρέπει να τονιστεί, επίσης, ότι πρόσφατα ολοκληρώθηκε το έργο: «Αντικατάσταση Συνθετικού χλοοτάπητα του γηπέδου 5x5 του οικισμού Πέτα του Δήμου Νικολάου Σκουφά», με χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Ηπείρου και Δημοτικούς Πόρους, που μετέτρεψε το παλιό γήπεδο σε πραγματικό στολίδι.

Με την ολοκλήρωση του παραπάνω πλέγματος παρεμβάσεων, ο Δήμος Νικολάου Σκουφά θα διαθέτει σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις σε όλα τα Δημοτικά του Διαμερίσματα.
epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Δήμος Νικ. Σκουφά - Σημαντικά έργα αναβάθμισης αθλητικών υποδομών
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 2216805924026477779
item