Σεβίλλη: Τα πιο ειδυλλιακά μέρη στην πόλη της αιώνιας ισπανικής γοητείας!

Σεβίλλη: Τα πιο ειδυλλιακά μέρη στην πόλη της αιώνιας ισπανικής γοητείας!
Η Σεβίλλη είναι η πόλη της αιώνιας ισπανικής γοητείας που όταν κανείς ανακαλύψει θα θυμάται σε ολόκληρη τη ζωή του και αυτά είναι τα πιο ειδυλλιακά της μέρη.
Είναι η πρωτεύουσα της ισπανικής επαρχίας της Ανδαλουσίας και προσφέρει απίστευτες πολιτιστικές εμπειρίες, τέλειο καιρό σχεδόν όλο το χρόνο, καθώς και υπέροχα εστιατόρια, ξενοδοχεία και φεστιβάλ. 
Και όπως συμβαίνει και σε άλλες σπουδαίες πόλεις όπως η Μαδρίτη και η Βαρκελώνη, υπάρχουν φωτογενή σημεία σχεδόν σε κάθε γωνιά. Εμείς έχουμε συγκεντρώσει μερικά από τα πιο ειδυλλιακά μέρη στη Σεβίλλη που θα τα λατρέψετε.
Metropol Parasol
Metropol Parasol Σεβίλλη
Πρόκειται για τη μεγαλύτερη ξύλινη κατασκευή στον κόσμο, σχεδιασμένο από το Γερμανό αρχιτέκτονα Jürgen Mayer. 
Η κατασκευή του ολοκληρώθηκε τον Απρίλιο του 2011 και καθορίζει τη σημερινή εικόνα της πόλης. Ένα πραγματικά μοναδικό αριστούργημα. (setasdesevilla.com)

Real AlcazarReal Alcazar Σεβίλλη

Αυτό το σύμπλεγμα κτιρίων έχει τις ρίζες του το 913 όταν χτίστηκε το παλάτι για τον Πέτρο της Καστίλλης. 
Το κτίριο διαητρείται εξαιρετικά και είναι το τέλειο σημείο για να βγάλετε φωτογραφίες. (www.alcazarsevilla.org)

Καθεδρικός ναός της ΣεβίλληςΚαθεδρικός ναός της Σεβίλλης

Ο Καθεδρικός της Σεβίλλης ξεκίνησε ως τζαμί πριν μετατραπεί σε Ρωμαιοκαθολικό Καθεδρικό ναό . 
Έχει ανακηρυχθεί ως Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς από την UNESCO και είναι εκθαμβωτικής ομορφιάς τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό του. (www.catedraldesevilla.es)
Santa Cruz
Santa Cruz Σεβίλλη
Μια όμορφη γειτονία της πόλης στέγαζε την εβραϊκή συνοικία της πόλης και το μέρος όπου κρατήθηκε ο εβραϊκός πληθυσμός όταν ο Φερδινάνδος Γ’ κατέλαβε την πόλη από τους Μαυριτανούς. Είναι το ιδανικό σημείο για ανέμελες βόλτες στα στενά σοκάκια της. 
Εκτός από ειδυλλιακό μέρος με υπέροχα χρωματιστά κτίρια ιδανικά για φωτογραφίες, η συνοικία αυτή διαθέτει παλιά και γραφικά tapas bar, τον εμβληματικό Καθεδρικό, τα ρωμαιοαβραϊκά λουτρά Aire, το Μουσείο του Φλαμένκο και πολλά πολλά ακόμα ενδιαφέροντα μέρη.

Torre del OroTorre del Oro Σεβίλλη

Αυτός ο πύργος είναι ένα πανέμορφο σημείο για να κάνετε μια στάση, να χαλαρώσετε και να βγάλετε μια φωτογραφία. Κτίστηκε το 13ο αιώνα και παλιά στέγαζε τις φυλακές.

Parque de Maria LuisaParque de Maria Luisa Σεβίλλη

Ένα καταπράσινο πάρκο με πολλά σκιερά σημεία και γωνιές για να χαλαρώσετε διαβάζοντας ένα βιβλίο ή κουβεντιάζοντας με την παρέα σας. 
Το πάρκο εκτείνεται κατά μήκος του ποταμού, επομένως υπάρχουν πολλά ειδυλλιακά σημεία για να χαζέψετε και να βγάλετε φωτογραφίες.

Plaza de EspanaSpain Square (Plaza de Espana), Σεβίλλη

Ίσως το πιο χαρακτηριστικό μέρος της πόλης. Είναι μια πανέμορφη, μεγαλειώδης πλατεία ιδανική για χαλάρωση και χάζι κάτω από τη σκιά, ενώ θαυμάζετε την εξωπραγματική ομορφιά των κτιρίων. 
Η περιοχή έχει ολοζώντανη αύρα, χαρακτηριστικό της μοναδικής αυτής χώρας. Είναι σίγουρο ότι θα εντυπωσιαστείτε από το ρυθμό, τα χρώματα και τις περίτεχνες λεπτομέρειες του πανέμορφου αυτού μέρους.
epirusblog.gr
5 of 5
Σεβίλλη: Τα πιο ειδυλλιακά μέρη στην πόλη της αιώνιας ισπανικής γοητείας!
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 2246857469691045676
item