Λαφαζάνης: Ψέματα του Ολάντ για τις δραχμές που θα τυπώναμε στη Ρωσία -Εγώ μιλούσα με τον Πούτιν

Λαφαζάνης: Ψέματα του Ολάντ για τις δραχμές που θα τυπώναμε στη Ρωσία -Εγώ μιλούσα με τον Πούτιν

Συνέχεια στην αντιπαράθεση που προκάλεσαν οι δηλώσεις Γιάννη Στουρνάρα και οι αποκαλύψεις που περιέχονται σε βιβλίο με τις εκμυστηρεύσεις του πρώην προέδρου της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ, για την απόπειρα της κυβέρνησης Τσίπρας να τυπώσει δραχμές στην Ρωσία, δίνει ο Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Ο κ. Λαφαζάνης δηλώνει ότι τα όσα λέει ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας είναι ψέματα, ενώ ισχυρίζεται ότι ο μόνος που είχε επαφή με τον πρόεδρο Πούτιν από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ήταν εκείνος.

Το στέλεχος του Αριστερού Ρεύματος χαρακτήρισε τον Φρανσουά Ολάντ «ψεύτη», σχολιάζοντας τις αναφορές του για εκτύπωση δραχμών από τη Ρωσία. «Επαγγελματίας ψεύτης ήταν, έφαγε κλωτσιά από τον γαλλικό λαό και τώρα δεν ξέρει που είναι» σχολίασε.

«O Tσίπρας τον είπε σε ανύποπτο χρόνο "Ολαντρέου" γιατί ήταν ψεύτης ο άνθρωπος, και μετά το μετάνιωσε και πήγαινε και του ξεσκόνιζε τα παπούτσια» παρατήρησε δηκτικά.  

«Όλη αυτή είναι ιστορία για αγρίους, είναι της πλάκας και δείχνει ότι αυτή η χώρα δεν έχει μέλλον, δεν εξετάζει τίποτα… Δεν τον πήρα εγώ τον Πούτιν, και ήταν αδύνατο να πάρει άλλος…»

Λαφαζάνης: Η κυβέρνηση Τσίπρα δεν είχε σχέδιο
Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης σχολίσε και τις αναφορές του Νίκου Βούτση οτι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ήταν απροετοίμαστη.

«Βεβαίως η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε σχέδιο… Το σχέδιο ήταν αυταπάτες» ξεκαθάρισε στον ΣΚΑΪ ο πρώην υπουργός.«Βεβαίως πήγαμε χωρίς σχέδιο» ανέφερε για τη διαπραγμάτευση του πρώτου εξαμήνου του 2015.«Εγώ έδινα μάχη στη βάση της κατάργησης των μνημονίων. Εγώ έλεγα το μεν, οι άλλοι το δε» ανέφερε.

«Το σχέδιο που είχαμε ήταν αυταπάτες… Αυτό που είπε ο Τσίπρας. Τους έλεγα: Αυτά περί σκληρής διαπραγμάτευσης που λέτε είναι αφέλειες δεν θα πειστούν με σκληρή διαπραγμάτευση,’ πρέπει να έχουμε εναλλακτική λύση. Tα είχα πει αυτά από τις 2 Δεκεμβρίου του '16». 

Και πρόσθεσε: «Ο Τσίπρας με τον Βαρουφάκη άκουγαν έξοδο από το εθνικό νόμισμα και πάθαιναν σοκ και αλλεργία. Τούς το έλεγα "πρέπει να πάμε στο εθνικό μας νόμισμα να το βάλουμε στο τραπέζι να έχουμε εναλλακτική λύση» τόνισε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης.

epirusblog.gr
5 of 5
Λαφαζάνης: Ψέματα του Ολάντ για τις δραχμές που θα τυπώναμε στη Ρωσία -Εγώ μιλούσα με τον Πούτιν
epirusblog.gr
5 of 5
πολιτική 6261005223455661671
item