Άμφισσα: Ρομά τραυμάτισαν ηλικιωμένη μόλις έκανε ανάληψη

Άμφισσα: Ρομά τραυμάτισαν ηλικιωμένη μόλις έκανε ανάληψη

«Σκιά» μιας 85χρονης γυναίκας που είδαν ότι είχε κάνει ανάληψη μεγάλου χρηματικού ποσού από μια τράπεζα στην Άμφισσα είχαν γίνει δυο Ρομά και δεν δίστασαν να της επιτεθούν στη μέση του δρόμου, ρίχνοντάς την στο έδαφος με αποτέλεσμα να τραυματιστεί!

Οι δράστες άρπαξαν την τσάντα της άτυχης ηλικιωμένης που είχε μέσα 2.200 ευρώ και τράπηκαν σε φυγή, αλλά οι περαστικοί που ίδαν τι συνέβη και κάλεσαν την Αστυνομία τους περιέγραψαν με ακρίβεια. 


Λίγα λεπτά αργότερα, άνδρες της Ασφάλειας Άμφισσας – Δελφών εντόπισαν έναν 22χρονο Ρομά που είχε πάνω του το μεγαλύτερο μέρος από τα κλεμμένα χρήματα, του πέρασαν χειροπέδες και τα επέστρεψαν στην 85χρονη που είχε τραυματιστεί ελαφρά.
Ο δράστης υπέδειξε το σημείο που είχε πετάξει την τσάντα, το κινητό τηλέφωνο και τα προσωπικά έγγραφα της ηλικιωμένης και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άμφισσας, ο οποίος του άσκησε δίωξη για ληστεία. 

Μετά την απολογία του στον ανακριτή, διατάχθηκε η προφυλάκισή του. Ο συνεργός του αναζητείται, παρ’ όλο που ο δράστης φέρεται να ισχυρίστηκε ότι δεν συμμετείχε στη ληστεία.

Θύμα τσαντάκηδων έπεσε 65χρονος στο Ηράκλειο 

Μόλις «σήκωσε» την σύνταξή του από την τράπεζα, έπεσε θύμα τσαντάκηδων ένας 65χρονος στο κέντρο του Ηρακλείου, τη νύχτα της Τρίτης! 


Ενώ περπατούσε, τον πλησίασε ένα μηχανάκι και ο συνεπιβάτης άρπαξε το τσαντάκι του που είχε μέσα 700 ευρώ. 

Οι δράστες εξαφανίστηκαν και το θύμα κατήγγειλε την κλοπή, αλλά παρά τις αναζητήσεις οι δράστες δεν εντοπίστηκαν.
epirusblog.gr
5 of 5
Άμφισσα: Ρομά τραυμάτισαν ηλικιωμένη μόλις έκανε ανάληψη
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 8953607428016809775
item