Γιάννενα: Ανακοίνωση για τη λειτουργία αμβύκων μικρών αποσταγματοποιών


Γιάννενα: Ανακοίνωση για τη λειτουργία αμβύκων μικρών αποσταγματοποιών

Από τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & κτηνιατρικής της Περιφερειακής 
Ενότητας Ιωαννίνων ανακοινώνονται τα ακόλουθα: Ενόψει έναρξης της νέας αποστακτικής περιόδου για τη λειτουργία αμβύκων των μικρών αποσταγματοποιών (άρθρο 7 § Ε του ν. 2669/2001) σας γνωρίζουμε τα ακόλουθα:

Η αποστακτικής περιόδου ορίζεται από 14 Οκτωβρίου έως 13 Δεκεμβρίου 2019. 

Προκειμένου να εκδοθεί άδεια απόσταξης από το Τελωνείο Ιωαννίνων απαιτείται η προσκόμιση από τους αμπελοκαλλιεργητές βεβαίωσης από την αρμόδια Δνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Ηπείρου – ΠΕ Ιωαννίνων για την ιδιότητα του παραγωγού, των αμπελώνων (αμπέλια - κληματαριές) και την ποσότητα σταφυλιών που παρήχθησαν για όσες εκμεταλλεύσεις βρίσκονται καταχωρημένες στο Αμπελουργικό Μητρώο.

Η σχετική βεβαίωση θα εκδίδεται μέχρι το πέρας της καταλυτικής ημερομηνίας (13 Δεκεμβρίου 2019) από το γραφείο 114 στο Διοικητήριο της Περιφέρειας Ηπείρου – Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων για όσους παραγωγούς βρίσκονται καταχωρημένοι στη βάση δεδομένων του Αμπελουργικού Μητρώου.


Για τα αμπελοτεμάχια μεγαλύτερα του 1,0 στρ., προκειμένου να εκδοθεί η σχετική βεβαίωση, απαιτείται υποχρεωτικά η ηλεκτρονική υποβολή από τους ίδιους τους παραγωγούς δήλωση συγκομιδής σταφυλιών για το 2019 μέσω της ιστοσελίδας http://e-services.minagric.gr του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.


Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Δνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων (γραφείο 114) ή στο τηλέφωνο: 2651 0 87114.
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Ανακοίνωση για τη λειτουργία αμβύκων μικρών αποσταγματοποιών
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 536472634613449439
item