Θεσσαλονίκη: Η γιαγιά με τα τερλίκια κατατρόπωσε ληστή με τη... μαγκούρα της

Θεσσαλονίκη: Η γιαγιά με τα τερλίκια κατατρόπωσε ληστή με τη... μαγκούρα της

Σε περιπέτειες μπήκε ξανά η γιαγιά με τα τερλίκια από τη Θεσσαλονίκη, καθώς σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει, ένας ληστής μπήκε το μεσημέρι της Δευτέρας στο σπίτι της.

Η 90χρονη με το σύζυγό της, ήρθαν αντιμέτωποι με τον ληστή που χτύπησε την πόρτα τους σπιτιού τους και τους ζήτησε τα λεφτά τους, στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης. Ο δράστης κατάφερε να παραβιάσει την εξώπορτα με ένα κατσαβίδι.

Στα χέρια του κρατούσε ένα ψεύτικο όπλο, με το οποίο απείλησε το ηλικιωμένο ζευγάρι. Εκείνοι όμως δεν έκαναν πίσω.



«Κυνήγησαν» τον ληστή με τις μαγκούρες τους
Η γιαγιά Σουζάνα, μαζί με τον σύζυγό της, κατάφεραν να απωθήσουν τον ληστή με τις μαγκούρες και τις φωνές τους, με αποτέλεσμα εκείνος να τραπεί σε φυγή με άδεια χέρια.

«Με πήρε τηλέφωνο η αδερφή μου και μου είπε ότι πήγαν να κλέψουν τη μαμά με κατσαβίδι και πιστόλι. Νόμιζαν ότι δεν είναι κανείς μέσα κι άρχισαν να χτυπούν δυνατά. Η γιαγιά άνοιξε γιατί νόμιζε ότι ήταν ο σπιτονοικοκύρης. 

Μπήκε αυτός μέσα, άρχισε να φωνάζει η γιαγιά, σηκώθηκε και ο παππούς και τον ανάγκασαν να φύγει» είπε η κόρη της γιαγιάς Σουζάνας.

Η ηλικιωμένη γυναίκα, έγινε γνωστή τον περασμένο Μάρτιο, ως η γιαγιά με τα τερλίκια, στη Θεσσαλονίκη, καθώς είχε συλληφθεί σε λαϊκή αγορά χωρίς άδεια, να πουλά τερλίκια τα οποία είχε πλέξει η ίδια. 

Η σύλληψή της είχε προκαλέσει την ενόχληση της κοινής γνώμης. Μετά από λίγο καιρό, η 90χρονη έπεσε θύμα κλοπής στον δρόμο, από σπείρα τριών ατόμων, οι οποίοι της άρπαξαν μια χρυσή αλυσίδα με σταυρό.

epirusblog.gr
5 of 5
Θεσσαλονίκη: Η γιαγιά με τα τερλίκια κατατρόπωσε ληστή με τη... μαγκούρα της
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 4306926690891350973
item