Πτρέβεζα: Με σπουδαστές της Πρέβεζας συναντήθηκε ο Δήμαρχος

Πτρέβεζα: Με σπουδαστές της Πρέβεζας συναντήθηκε ο Δήμαρχος
Το Δήμαρχο Πρέβεζας κ.  Νίκο Γεωργάκο επισκέφθηκε αντιπροσωπεία του Συλλόγου Σπουδαστών του Τμήματος Λογιστικής-Χρηματοοικονομικής της Σχολής Οικονομικών και Διοικητικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, αποτελούμενη από τους Ιωάννη Προδρομίδη, Ιάσωνα Παπαδόπουλο και Μιλτιάδη Ευαγγέλου.

Οι σπουδαστές έθεσαν υπόψη του κ.Γεωργάκου ζητήματα που αφορούν τη σίτιση, τη μετακίνηση και κυρίως τη στέγαση αφού η έλλειψη φοιτητικής εστίας επιβαρύνει το κόστος σπουδών για τις οικογένειες των παιδιών που φοιτούν στην Πρέβεζα. 

Μάλιστα κατέθεσαν συγκεκριμένη πρόταση για μίσθωση ξενοδοχείων όπου θα φιλοξενούνται οι σπουδαστές που αδυνατούν να καλύψουν τη συγκεκριμένη δαπάνη.

Η αντιπροσωπεία των σπουδαστών “επικαιροποίησε” το αίτημα για την αποκατάσταση της στέγης του κτιρίου του Τμήματος (δεδομένου ότι υπάρχει εξασφαλισμένη χρηματοδότηση) θέτοντας επίσης και το ζήτημα της συχνότερης συγκοινωνίας τόσο για τις μετακινήσεις από και προς τη Σχολή αλλά και τις γενικότερες μετακινήσεις των παιδιών μέσα στην πόλη.

Οι εκπρόσωποι των σπουδαστών επεσήμαναν ότι μια λύση χωρίς επιβάρυνση για το περιβάλλον θα ήταν η προμήθεια και η τοποθέτηση κοινόχρηστων ποδηλάτων στις εγκαταστάσεις του Τμήματος έτσι ώστε να γίνεται χρήση από όσους επιθυμούν να μετακινηθούν .

Τέλος, ενημέρωσαν τον κ .Γεωργάκο για την εκδήλωση που διοργανώνεται την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου με αφορμή τη συμπλήρωση 21 χρόνων λειτουργίας του ΤΕΙ στην Πρέβεζα και από φέτος Πανεπιστημιακού Τμήματος 

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας ευχαρίστησε τους σπουδαστές για την επίσκεψη τους προβληματισμούς αλλά και τις προτάσεις που κατέθεσαν, διαβεβαιώνοντας ότι ο Δήμος θα προωθήσει αιτήματα αρμοδιότητάς του ενώ για τα άλλα θα έρθει σε συνεννόηση με τους αντίστοιχους φορείς. 
epirusblog.gr
5 of 5
Πτρέβεζα: Με σπουδαστές της Πρέβεζας συναντήθηκε ο Δήμαρχος
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 8959813186910573529
item