Ελευθερία Αρβανιτάκη: Γιόρτασε τα γενέθλιά της στην παρουσίαση του νέου της δίσκου! Φωτογραφίες

Ελευθερία Αρβανιτάκη: Γιόρτασε τα γενέθλιά της στην παρουσίαση του νέου της δίσκου! Φωτογραφίες | tlife.gr
Ελευθερία Αρβανιτάκη παρουσίασε το απόγευμα της Πέμπτης το νέο της album με τίτλο «Τα μεγάλα ταξίδια», ανανεώνοντας με ένα δημιουργικό τρόπο την πολύτιμη σχέση που διατηρεί με το κοινό της τις τελευταίες τρεις δεκαετίες. 
Επιστρέφει στη δισκογραφία μετά από τέσσερα χρόνια με 9 τραγούδια δύο ξεχωριστών δημιουργών της νεότερης γενιάς, κάνοντας ένα δυναμικό update στο διαχρονικό της ρεπερτόριο.
Ο συνθέτης Θέμης Καραμουρατίδης και η στιχουργός Λήδα Ρουμάνη υπογράφουν αυτόν το δίσκο συνολικά, έχοντας στο κέντρο της έμπνευσής τους τη σπουδαία ερμηνεύτρια και τη μοναδική πορεία της. 
Η Ελευθερία Αρβανιτάκη είχε ξανασυναντηθεί στο παρελθόν και με τους δύο. Μια συνεργασία που παρέμεινε δημιουργική μέσα στον χρόνο και έμελλε να κορυφωθεί το 2019 σε έναν ολόκληρο δίσκο.
Μάλιστα, στη χθεσινή παρουσίαση, η σπουδαία ερμηνεύτρια γιόρτασε και τα γενέθλιά της! Οι φίλοι και οι συνεργάτες της, τής έκαναν έκπληξη και της έφεραν μια εντυπωσιακή τούρτα σοκολάτα για να σβήσει τα κεράκια της! 
Η Ελευθερία Αρβανιτάκη νιώθει ευλογημένη τόσο για τους ανθρώπους που είχε στο πλευρό της όσο και για το νέο album της που δούλεψε με αγάπη και μεράκι!
Δες φωτογραφίες:
Ελευθερία Αρβανιτάκη-Λήδα Ρουμάνη
Κωνσταντίνος  Ρήγος-Ελευθερία Αρβανιτάκη
Αλέξανδρος Ρήγος-Γιώργος Αρσενάκος
Νατάσσα Μποφίλιου
Λύδα Ρουμάνη-Ελευθερία Αρβανιτάκη-Θέμης Καραμουρατίδης
Φωτογραφίες: NDP
epirusblog.gr
5 of 5
Ελευθερία Αρβανιτάκη: Γιόρτασε τα γενέθλιά της στην παρουσίαση του νέου της δίσκου! Φωτογραφίες
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 176628366962591701
item