Γιάννενα: Εντυπωσιακές Μηχανές Από Όλη Την Ελλάδα Στον Δήμο Πωγωνίου!

                       Γιάννενα: Εντυπωσιακές Μηχανές Από Όλη Την Ελλάδα Στον Δήμο Πωγωνίου!

Με εντυπωσιακές μηχανές από όλη την Ελλάδα γέμισε ο Δήμος Πωγωνίου κεντρίζοντας το ενδιαφέρον όλων.

Τα μέλη του Africa Twin Club Hellas επισκέφθηκαν το Δήμο στα πλαίσια 3ημερης εξόρμησης στο Νομό Ιωαννίνων και χάρισαν ένα μοναδικό θέαμα σε μικρούς και μεγάλους.

Το πρωί της Κυριακής, μετά από μία πορεία στα όμορφα χωριά και την αγνή φύση του Πωγωνίου, οι μοτοσυκλετιστές βρέθηκαν στο Δελβινάκι και οι όμορφες μηχανές τους γέμισαν τον πεζόδρομο μπροστά στο Δημαρχείο προσελκύντας όλα τα βλέμματα.

Το Africa Twin Club Hellas υποδέχθηκαν ο Αντιδήμαρχος κ. Νίκος Γαλίτσης, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Κώστας Τσαραώσης και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Δελβινακίου κ. Γιώργος Τσώνης.





































Ο κ. Γαλίτσης, επίσης λάτρης των μηχανών, τους καλωσόρισε και σημείωσε ότι το Πωγώνι έχει όλα τα χαρακτηριστικά για να αποτελέσει ενδιαφέρον προορισμό για μηχανοκίνητες εκδρομές κι όχι μόνο. «Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που είστε σήμερα κοντά μας. 

Η πλούσια φυσική ομορφιά της περιοχής και τα παραδοσικά χωριά μας σίγουρα θα κάνουν τη διαδρομή σας ακόμη πιο απολαυστική» δήλωσε, καλώντας τα μέλη της ομάδας να επαναλάβουν σύντομα την επίσκεψή τους.

Επόμενη στάστη του Africa Twin Club Hellas αποτέλεσε ο Παρακάλαμος με τους κατοίκους να θαυμάζουν τα δίτροχα οχήματα και να ζητούν πληροφορίες για τις μηχανές. 

Στη συνέχεια, τα μέλη της ομάδας παρακολούθησαν την αναπαράσταση της μάχης του Καλπακίου κλείνοντας έτσι την όμορφη εξόρμησή τους στο ακριτικό Πωγώνι.



epirusblog.gr
5 of 5
                       
Γιάννενα: Εντυπωσιακές Μηχανές Από Όλη Την Ελλάδα Στον Δήμο Πωγωνίου!
epirusblog.gr
5 of 5
                       
Ιωάννινα 363712309008916530
item