Θεσπρωτία: Συνάντηση του Δημάρχου Σουλίου με τον Αστυνομικό Διευθυντή Θεσπρωτίας

Θεσπρωτία: Συνάντηση του Δημάρχου Σουλίου με τον Αστυνομικό Διευθυντή Θεσπρωτίας
Τον Διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσπρωτίας, Αστυνομικό Υποδιευθυντή κ. Γιάννη Παππά υποδέχτηκε στο Δημαρχείο Σουλίου, ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Καραγιάννης, στο πλαίσιο εθιμοτυπικής συνάντησης του κ. Παππά με τις αρχές της Θεσπρωτίας.
Την συζήτηση μονοπώλησαν ζητήματα αστυνόμευσης και οδικής ασφάλειας, με τον  Διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσπρωτίας να αναφέρεται στην δράση της διεύθυνσης και τον Δήμαρχο μεταξύ άλλων να ζητά πιο έντονη παρουσία αστυνομικών στα απομακρυσμένα χωριά του δήμου, άλλα και σε σημεία με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά όπως η Γλυκή κατά την διάρκεια της θερινής σεζόν. 
Επίσης ο Δήμαρχος ζήτησε αυξημένη αστυνόμευση κατά την διάρκεια του Λαμπόβου ενώ έθεσε θέματα οδικής ασφάλειας σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου που διέρχονται από κοινότητες όπως το Προδρόμι, το Γαρδίκι η Κρυσταλοπηγγή κ.α.
Σε δηλώσεις του αμέσως μετά την συνάντηση, ο Δήμαρχος Σουλίου κ. Καραγιάννης, ανέφερε:
«O αγώνας της καθημερινότητας είναι υπόθεση συλλογικών δράσεων, με την την Ελληνική Αστυνομία να αποτελεί σημαντικό παράγοντα. Με τον κ. Παππά, διαπιστώσαμε πως έχουμε κοινές ανησυχίες και σήμερα θεμελιώσαμε μια παραγωγική συνεργασία. 
Τονίστηκε και από τις δύο πλευρές η σημασία της αγαστής και καρποφόρου συνεργασίας μεταξύ του Δήμου και της Ελληνικής Αστυνομίας, ενώ στην ατζέντα μας η ασφάλεια των συνδημοτών μας θα βρίσκεται σε πρώτο πλάνο. 
Εύχομαι στον κ. Παππά που πρόσφατα ανέλαβε τα ηνία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσπρωτίας, καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.”
epirusblog.gr
5 of 5
Θεσπρωτία: Συνάντηση του Δημάρχου Σουλίου με τον Αστυνομικό Διευθυντή Θεσπρωτίας
epirusblog.gr
5 of 5
Ήγουμενίτσα 2432474815562278107
item