Άρτα: Ένας νεκρός, από επεισόδια στο παζάρι της Άρτας!

Άρτα: Ένας νεκρός, από επεισόδια στο παζάρι της Άρτας!
Η Αστυνομία αναζητεί τους δράστες, στον συνοικισμό των ρομά στην Άρτα 
Ένα επεισόδιο, που σκιάστηκε απ’ το πιστολίδι στο χώρο του παζαριού, είχε την θλιβερή εξέλιξη, προχθες το μεσημέρι.
Ο νεαρός αλβανός που ενεπλάκη σε καυγά, με τέσσερις επίσης νεαρούς ρομά, που όπως έχει εκτιμήσει η Αστυνομία Άρτας, είναι κάτοικοι του καταυλισμού της Άρτας και μετά τα πολλά χτυπήματα που δέχτηκε, οδηγήθηκε στο Νοσοκομείο Άρτας, όπου αρχικά η κατάστασή του, εκτιμήθηκε ως μη σοβαρή και έμεινε εκεί για νοσηλεία.
Ενώ όλα έδειχναν ότι πήγαιναν καλά και την περασμένη Τετάρτη το μεσημέρι, όλα ήταν έτοιμα να πάει εξιτήριο, η κατάστασή του επιδεινώθηκε και προχθές το μεσημέρι, εξέπνευσε.
Το επεισόδιο αυτό, είχε προκύψει στους χώρους έξω απ’ το παζάρι, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ο άτυχος αλβανός, έκανε βόλτα με την μνηστή του και οι τέσσερις ρομά, τον ενόχλησαν, για ν’ αρχίσει ο καβγάς και όπως μας είπαν αυτόπτες, έπεσε πολύ ξύλο.
Το θύμα αποχώρησε απ’ τον χώρο του παζαριού και οδηγήθηκε στο Νοσοκομείο της Άρτας, χωρίς να θέλει να μπλέξει την αστυνομία, προφανώς για ν’ αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς, για την συνέχεια.
Όταν τα πράγματα δυσκόλεψαν και το μοιραίο ήταν αναπόφευκτο, η αδερφή του θύματος, πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα Άρτας και έκανε την σχετική καταγγελία, λίγο πριν ο αδερφός της πεθάνει.
Με βάση τις καταγγελίες της αδερφής του νεκρού, η Αστυνομία Άρτας άρχισε την έρευνα, για να καταλήξει ότι δράστες της ανθρωποκτονίας, είναι οι τέσσερις ρομά, τους οποίους και αναζητά με μεγάλη κινητοποίηση όλων των δυνάμεών της, αυτή την στιγμή, στον καταυλισμό της Άρτας…
Η φωτογραφία είναι απ’ το αρχείο 
gnomiartas.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Ένας νεκρός, από επεισόδια στο παζάρι της Άρτας!
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 3072907128625857014
item