Ματίνα Νικολάου: Συγκινημένη στο «Μαζί σου» με τον σύντροφό της - Τα τρυφερά λόγια του Βασίλη Πορφυράκη [video]

Ματίνα Νικολάου: Συγκινημένη στο «Μαζί σου» με τον σύντροφό της – Τα τρυφερά λόγια του Βασίλη Πορφυράκη [video] | tlife.gr
Η Ματίνα Νικολάου βρίσκεται στον χώρο της υποκριτικής τα τελευταία είκοσι χρόνια, κάνοντας πολλές επιτυχίες στο θέατρο. 
Ωστόσο, το ευρύ κοινό τη γνώρισε τη περσινή σεζόν μέσα από την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, σε έναν διαφορετικό και ξεχωριστό ρόλο… εκείνο της εκκεντρικής «Βάνιας»! 
Η ταλαντούχα Ματίνα Νικολάου έκατσε στον καναπέ της εκπομπής «Μαζί σου Σαββατοκύριακο» και μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου για το διαζύγιό της, τον γιο της αλλά και τον σύντροφό της και γνωστό τραγουδιστή, Βασίλη Πορφυράκη.
Μάλιστα, η Τατιάνα Στεφανίδου αποκάλυψε πως γνώριζε το αγόρι της Ματίνας, πριν τον γνωρίσει εκείνη. 
Πιο συγκεκριμένα, ο Βασίλης Πορφυράκης στα 18 του χρόνια χάνει τη μητέρα του από καρκίνο και γίνεται μαμά, μπαμπάς και αδερφός για τα τρία μικρά του αδερφάκια. 
Μια ιστορία ζωής που είχε συγκινήσει αρκετά την παρουσιάστρια. Ο ίδιος δούλεψε σκληρά και στήριξε όλη του την οικογένεια. 
Ο Βασίλης Πορφυράκης, μάλιστα, μίλησε με τα πιο τρυφερά λόγια στο «Μαζί σου Σαββατοκύριακο» για την αγαπημένη του: «Η Ματίνα είναι ανιδιοτελής, ταλαντούχα και λαμπερή. 
Ένας μοναδικός άνθρωπος, ένας εξαιρετικός άνθρωπος και είμαι τυχερός που την έχω και εκείνη που με έχει δίπλα της. 
Είμαστε μαζί και προχωράμε πολύ όμορφα. Χαίρομαι διπλά για εκείνη. Είμαστε ενάμισι χρόνο μαζί και γνωριστήκαμε μέσα από κοινές παρέες»
Η Ματίνα Νικολάου μόλις άκουσε τα λόγια του συντρόφου της συγκινήθηκε και ανέφερε, μεταξύ άλλων: «Είναι πολύ δύσκολη η φάση που βρέθηκε εκείνο το διάστημα και τα κατάφερε χωρίς να έχει πρόγραμμα. 
Αυτό είναι κάτι που θαυμάζω στον Βασίλη. Μετά από τόσα χρόνια, όταν μιλάει για τα αδέρφια του, πραγματικά ακούω να μιλάει ένας γονιός. 
Αυτό δεν μπορεί να φύγει γιατί έτσι το έζησε, έτσι το βίωσε. Έχει κάνει μεγάλα βήματα για τον εαυτό του και είναι σε μια πολύ ωραία φάση. 
Με συμβουλεύει πολύ… όπως και εγώ. Ο κοινός μας δρόμος στα καλλιτεχνικά και στη ζωή μας βοηθάει.».
Όσον αφορά το διαζύγιό της, η ταλαντούχα ηθοποιός αποκάλυψε: «Παντρεύτηκα το 2007, ο Παναγιώτης γεννήθηκε το 2008. Όλα ήταν καλά… Και κάποια στιγμή αρχίσανε κάποια μικρά προβληματάκια, τα οποία μας φέρανε στο σημείο να χωρίσουμε. 
Ήταν κάτι που δεν το ήθελα εγώ φυσικά, ούτε ο πρώην σύζυγός μου το ήθελε, αλλά είναι μερικές φορές που όταν οι άνθρωποι δεν ταιριάζουν στην καθημερινότητά τους, είναι καλύτερο να είναι χώρια, προκειμένου να είναι και το παιδί καλύτερα. 
Εγώ δεν ήμουν έτοιμη για κάτι τέτοιο. Δεν ήμουν έτοιμη να το διαχειριστώ, δεν είχε περάσει από το μυαλό μου ότι θα φτάσουμε στο σημείο να χωρίσουμε και να μείνω μόνη μου με το παιδί. Ήταν δικό μου λάθος. Όσο καλή και να είχε η σχέση με τον άνθρωπό σου, είσαι και λίγο μόνος σου.
Το έχω πάρει απόφαση και είναι κάτι που με ηρεμεί πολύ στη ζωή μου. Να παίρνω αποφάσεις για μένα και το παιδί μου και για κανέναν άλλον άνθρωπο. 

Εγώ έκανα αυτό το λάθος, έπαιρνα αποφάσεις και πίστευα ότι ο άνθρωπός μου θα αλλάξει κάποια πράγματα που δεν μου άρεσαν εμένα. Αλλά όχι, δεν είναι σωστό. Συγχώρησα την απιστία και συνέχισα στο γάμο, αλλά δεν λειτούργησε.
epirusblog.gr
5 of 5
Ματίνα Νικολάου: Συγκινημένη στο «Μαζί σου» με τον σύντροφό της - Τα τρυφερά λόγια του Βασίλη Πορφυράκη [video]
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7508831817043329585
item