Νάντια Μπουλέ: Η μεταμόρφωση της σε Roxie Hart για το Chicago… είναι «φωτιά»! [pics]

Νάντια Μπουλέ: Η μεταμόρφωση της σε Roxie Hart για το Chicago… είναι «φωτιά»! [pics]
Η Νάντια Μπουλέ είναι πανέτοιμη να ενσαρκώσει τη σέξι… αλλά και «αθώα» Roxie Hart! Το μιούζικαλ «Chicago» έρχεται για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων στο Θέατρο Ολύμπια από τις 13 Νοεμβρίου 2019.
Η ταλαντούχα ηθοποιός και τραγουδίστρια – η οποία τα τελευταία χρόνια μετρά αρκετές επιτυχίες στα μιούζικαλ που πρωταγωνιστεί – βρίσκεται σε πυρετώδεις πρόβες για τον ρόλο της. 
Το Chicago αποτελεί ένα από τα αγαπημένα της μιούζικαλ και όπως καταλαβαίνεις θέλει να δώσει το 100% του εαυτού της.
Μάλιστα, πριν μερικές ημέρες πραγματοποιήθηκε και η επίσημη φωτογράφιση του θιάσου, με την Νάντια Μπουλέ να κλέβει τις εντυπώσεις. Φορώντας ένα σέξι κοστούμι με λαμπερούς κρυστάλλους και έχοντας στυλ 30’s ήταν… «φωτιά»!
Δες στιγμιότυπα:
Λίγα λόγια για την παράσταση:
Το παγκοσμίου φήμης έργο των Τζον Κάντερ, Φρεντ Εμπ και Μπομπ Φόσι ανεβαίνει στο «Θέατρο Ολύμπια» (πρώην Λυρική Σκηνή) με ένα δυνατό cast ηθοποιών. 
Μια υπερπαραγωγή με 34 συντελεστές επί σκηνής, σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα, που αναμένεται να κάνει αίσθηση στο θεατρικό κοινό και να καταστήσει τον λαμπερό και ιστορικό χώρο έναν κορυφαίο πόλο έλξης της χειμερινής Αθήνας.
Στην ελληνική παράσταση πρωταγωνιστούν 7 εξαιρετικοί ηθοποιοί. Το ρόλο της Roxie Hart αναλαμβάνει η Νάντια Μπουλέ, ενώ της Velma Kelly η Μαρία Διακοπαναγιώτου. 
Στο ρόλο του δικηγόρου Billy Flynn θα απολαύσουμε σε διπλή διανομή* τον Αιμιλιανό Σταματάκη και τον Αργύρη Πανταζάρα. 
Ο Μίνως Θεοχάρης θα υποδυθεί τον Amos Hart ενώ τον ρόλο του Fred θα αναλάβει ο Γιάννης Ποιμενίδης. Στο ρόλο της Mama Morton η εξαιρετική Δάφνη Λαμπρόγιαννη.
Την απόδοση στα ελληνικά υπογράφει ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος, τη μουσική διδασκαλία και διεύθυνση ορχήστρας ο Αλέξιος Πρίφτης, τις χορογραφίες η Chali Jennings, τα σκηνικά σχεδιάζει ο Μανόλης Παντελιδάκης και τα κοστούμια ο Γιώργος Σεγρεδάκης.
epirusblog.gr
5 of 5
Νάντια Μπουλέ: Η μεταμόρφωση της σε Roxie Hart για το Chicago… είναι «φωτιά»! [pics]
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3305290264151013663
item