Γιάννενα: PAIRING κρασιού και σοκολάτας στα Τζουμέρκα Γιάννενα: PAIRING κρασιού και σοκολάτας στα Τζουμέρκα | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: PAIRING κρασιού και σοκολάτας στα Τζουμέρκα



       Γιάννενα: PAIRING κρασιού και σοκολάτας στα ΤζουμέρκαΟ σοκολατοποιός Γιώργος Ζαρζώνης διοργάνωσε μια ενδιαφέρουσα γαστρονομική βραδιά Ισραηλινοί, Γάλλοι και Έλληνες απόλαυσαν το pairing κρασιού και σοκολάτας στα μαγικά Τζουμέρκα και το ξενοδοχείο Rouista. 
Διοργανωτής της ενδιαφέρουσας γαστρονομικής σύζευξης ο σοκολατοποιός, φωτογράφος και ταξιδευτής Γιώργος Ζαρζώνης, γνωστός από τις χειροποίητες σοκολάτες Cocoowa.

Τρία κρασιά και συγκεκριμένα ένα κόκκινο γλυκό, ένα κόκκινο ξηρό κι ένα λευκό κρασί συνδυάστηκαν με σοκολάτες που φτιάχτηκαν in situ, με βάση την έμπνευση της στιγμής.

​Οι πειραματισμοί ξεπέρασαν τα τετριμμένα και η γεύση έφτασε σε επίπεδα απογείωσης, όταν στη σοκολάτα που συνόδευσε το γλυκό κρασί ενσωματώθηκε φρέσκος βασιλικός!

Να σημειωθεί πως πρόσφατα προέκυψε και μια άλλη αξιοσημείωτη συνεργασία για τον Γιώργο Ζαρζώνη και τις σοκολάτες του: τα κρασιά 
epirusblog.gr
5 of 5
       
Γιάννενα: PAIRING κρασιού και σοκολάτας στα Τζουμέρκα
epirusblog.gr
5 of 5
       
Ιωάννινα 1381741941800733669
Σχόλια
item