Γιάννης Τσιμιτσέλης: H δημόσια αποκάλυψη με την πιο τρυφερή φωτογραφία της κόρης του! Γιάννης Τσιμιτσέλης: H δημόσια αποκάλυψη με την πιο τρυφερή φωτογραφία της κόρης του! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννης Τσιμιτσέλης: H δημόσια αποκάλυψη με την πιο τρυφερή φωτογραφία της κόρης του!

Γιάννης Τσιμιτσέλης: H δημόσια αποκάλυψη με την πιο τρυφερή φωτογραφία της κόρης του!
Μια δημόσια αποκάλυψη έκανε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης με την πιο τρυφερή φωτογραφία της κόρης του, που πήγε στην πρώτη δημοτικού.

Ο ηθοποιός έχει μεγάλη αδυναμία στην κόρη τους και θέλησε να μοιραστεί τα συναισθήματα του, που θα πάει για πρώτη φορά δημοτικό.
Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε μια φωτογραφία της Εύας από πιο μικρή ηλικία και έγραψε στην λεζάντα του:
«Φτάσαμε λοιπόν πρώτη δημοτικού !!!! Περνάνε τα χρόνια :-) πως γίνεται το σχολείο να το εκτιμάς όσο περνάνε τα χρόνια; 
Μάλλον θα πρέπει να γίνεται ανάποδα σαν την ταινία Μπέντζαμιν Μπάτον η να ξεκινάει το σχολείο στα 25 δεν ξέρω!!! Με αφορμή την πρώτη μέρα θα ήθελα να πω και εγώ κάτι για το θέμα του bullying!
Εγώ δεν ήμουν θύμα δεν ήμουν θύτης, ήμουν η χειρότερη κατηγορία, αυτός που έβλεπε και δεν αντιδρούσε!!!
Επειδή ξέρω ότι πολλά παιδιά πια έχουν προφίλ στα social θέλω να τους πω ότι αν κάποια στιγμή βρεθούν μπροστά σε οποιοδήποτε είδος bullying στο σχολείο να επέμβουν, να μιλήσουν στην δασκάλα τους, στον καθηγητή τους, σήμερα μπορεί να συμβαίνει σε κάποιο φίλο, αύριο μπορεί να συμβεί σε εσένα. 
Ώρα να σταματήσει !!!!!!! ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ σε όλους μας».
View this post on Instagram
Φτάσαμε λοιπόν πρώτη δημοτικού !!!! Περνάνε τα χρόνια :-) πως γίνεται το σχολείο να το εκτιμάς όσο περνάνε τα χρόνια ?μάλλον θα πρέπει να γίνεται ανάποδα σαν την ταινία Μπέντζαμιν Μπάτον η να ξεκινάει το σχολείο στα 25 δεν ξέρω !!! Με αφορμή την πρώτη μέρα θα ήθελα να πω και εγώ κάτι για το θέμα του μπουλινγκ ! Εγώ δεν ήμουν θύμα δεν ήμουν θύτης ήμουν η χειρότερη κατηγορία ,αυτός που έβλεπε και δεν αντιδρούσε !!! Επειδή ξέρω ότι πολλά παιδιά πια έχουν προφίλ στα σοσιαλ θέλω να τους πω ότι αν κάποια στιγμή βρεθούν μπροστά σε οποιοδήποτε είδος μπουλινγκ στο σχολείο να επέμβουν να μιλήσουν στην δασκάλα τους ,στον καθηγητή τους ,σήμερα μπορεί να συμβαίνει σε κάποιο φίλο αύριο μπορεί να συμβεί σε εσένα ώρα να σταματήσει !!!!!!! ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ σε όλους μας !!!!!!#stopbullying #friendshipgoals #future
A post shared by Giannis Tsimitselis (@gtsimitselis) on 


epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννης Τσιμιτσέλης: H δημόσια αποκάλυψη με την πιο τρυφερή φωτογραφία της κόρης του!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3136473860073796075
Σχόλια
item