H Κατερίνα Καινούργιου μιλάει για πρώτη φορά για τον σύντροφο της Φίλιππο Τσαγκρίδη – Παναγόπουλο

H Κατερίνα Καινούργιου μιλάει για πρώτη φορά για τον σύντροφο της Φίλιππο Τσαγκρίδη – Παναγόπουλο
Είναι από τα κορίτσια που δεν μπορούν να κρύψουν τα συναισθήματά τους. Τους τελευταίους μήνες η Κατερίνα Καινούργιου έχει κάθε λόγο να δείχνει χαρούμενη. Η σχέση της με τον επιχειρηματία Φίλιππο Τσαγκρίδη – Παναγόπουλο πάει από το καλό στο καλύτερο.
Η παρουσιάστρια σε συνέντευξή της στο περιοδικό People θα πει πως η ευτυχία είναι απλή υπόθεση, πως οι ζωές των ανθρώπων δεν αλλάζουν με μαγικά ραβδιά, όπως στα παραμύθια που διάβαζε μικρή, και πως τίποτα καλό δεν έρχεται αν δεν νιώσεις έτοιμος να το καλοδεχτείς. Στα 34 της, βάζει πλέον τα πράγματα στις σωστές τους βάσεις.
Μεγάλωσες σε ένα σπίτι όπου ο προορισμός της γυναίκας ήταν ο γάμος και τα παιδιά;
Καμία σχέση! Η μητέρα μου εργαζόταν κανονικά. Μεγάλωσα με την ατάκα «να είσαι ανεξάρτητη», κάτι που με ακολουθεί μέχρι σήμερα. Μου έλεγαν: «Θέλουμε να μεγαλώνεις χωρίς να εξαρτάσαι από κάποιον άνδρα, οικονομικά τουλάχιστον». Γι’  αυτό και δεν επιθυμώ να κάνω έναν γάμο για να εξασφαλιστώ. 
Πιστεύω στον έρωτα, στις σχέσεις ουσίας, στην αμοιβαιότητα. Και χαίρομαι πάρα πολύ να καταφέρνω πράγματα μόνη μου. Και να νιώθω ανεξάρτητη, είτε βρίσκομαι σε μια σχέση είτε είμαι παντρεμένη. Μπορεί μια γυναίκα να είναι ανεξάρτητη και να τα καταφέρνει μόνη της, ασχέτως οικογενειακής κατάστασης.
Είναι ωραίο αυτό που λες γιατί, ειδικά στον χώρο σου, «παίζουν» πολύ οι γάμοι συμφέροντος.
Σε πολλούς χώρους, όχι μόνο στον δικό μου. Αλλά το δικό μου ζητούμενο δεν είναι αυτό. Κοίταξε! Είμαι 34 χρόνων, δεν είμαι πια κοριτσάκι. Πολλές φίλες στην ηλικία μου έχουν αποκτήσει παιδιά. Δεν βιάζομαι όμως για γάμους και παιδιά. Ό,τι είναι να έρθει, θα έρθει με το θέλημα του Θεού. Πιστεύω πολύ στον Θεό.
Στην τύχη πιστεύεις; Ότι είναι και λίγο τυχερά αυτά τα πράγματα;
Ναι, βέβαια. Και πιστεύω ότι είμαι αρκετά τυχερή. Μου έχουν δοθεί πολλές ευκαιρίες στη ζωή μου, με έχουν στηρίξει άνθρωποι και μόνο ευγνώμων οφείλω να είμαι γι’ αυτό.
Στο «για πάντα μαζί»;
Όταν βρεις τον άνθρωπό σου, θέλεις να είναι για πάντα. Δεν σκέφτεσαι «να κάνω έναν πρώτο γάμο», «μετά έναν δεύτερο» κ.ο.κ. Συνεπώς, πιστεύω στο «για πάντα». Τώρα αν αυτό υφίσταται, δεν ξέρω. Θα δείξει ο χρόνος…
Πώς είσαι μέσα σε μια σχέση;
Είμαι καλή σύντροφος! Γιατί είμαι πολύ εκδηλωτική και δοτική, αλλά έχω και εγώ τις παραξενιές μου, όπως όλοι οι άνθρωποι. Δουλεύω πάρα πολύ, αρκετές φορές βάζω ως προτεραιότητα τη δουλειά μου, θέλω τον χώρο και τον χρόνο μου, αλλά το θέμα είναι να τα βρίσκεις με τον σύντροφό σου, να περνάς όμορφα, να δίνεις και να παίρνεις. Όχι ως συναλλαγή, αλλά ως προϋπόθεση ευτυχίας.
Τους τελευταίους μήνες βρίσκεσαι σε σχέση με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη – Παναγόπουλο. Έχεις τη σχέση που πάντα ονειρευόσουν;
Θα σου πω ότι είμαι στην καλύτερη φάση της ζωής μου. Από εκεί και πέρα, θέλω να προστατέψω αυτό που ζω. Έχω αρχίσει πια να κρατάω πράγματα για τον εαυτό μου. Ωραία η δουλειά, ωραία και η δημοσιότητα κάποιες φορές, αλλά επιθυμώ πια την ιδιωτικότητά μου. Γιατί στο παρελθόν έχω κάνει πολλά λάθη. Διαβάζω παλαιότερες συνεντεύξεις μου και σκέφτομαι «Θεέ μου, τι μπούρδες έχω πει;». 
Έδινα βαρύγδουπους τίτλους για ανθρώπους που δεν υπάρχουν πια στη ζωή μου και αναρωτιέμαι «Γιατί ήμουν τόσο αφελής;». Δεν θα μπω ξανά σε αυτήν τη διαδικασία, ωρίμασα. Την προσωπική μου ζωή θα προσπαθήσω να την κρατήσω εκτός και τα λάθη του παρελθόντος τα αφήνω πίσω μου. Πάω για ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή μου.
Ξεμπέρδεψες με τα λάθη του παρελθόντος;
Δεν απορρίπτω το παρελθόν μου, το σέβομαι. Αλλά έχω πάρει τα μαθήματά μου και προχωράω μπροστά.
Τι λείπει από τη ζωή σου, σήμερα;
Την αλήθεια; Τίποτα! Είμαι απόλυτα ευτυχισμένη. Και το γεγονός ότι είμαι πολύ καλά αυτήν τη στιγμή το οφείλω πρώτιστα σε μένα. Προσελκύω τους σωστούς ανθρώπους γύρω μου, σε όλους τους τομείς, επειδή νιώθω εγώ καλά.
Φοβάσαι μήπως αυτό που ζεις τελειώσει;
Αν ζεις με αυτή την ανασφάλεια, δεν πας πουθενά. Τσεκαρισμένο!
Ο λόγος που αποφάσισες να μην κοινοποιείς πια την προσωπική σου ζωή έχει να κάνει με το ότι όσες φορές το έκανες στο παρελθόν, στο τέλος κάτι στράβωσε;
Όχι, δεν είναι μόνο αυτό. Δεν είναι μόνο θέμα πρόληψης. Έχει να κάνει με τον άνθρωπο που είσαι κάθε φορά, αλλά κυρίως έχει να κάνει με μένα. Δεν θέλω πια να δημοσιοποιείται η προσωπική μου ζωή και να το επιτρέπω εγώ. Στο παρελθόν έχω κάνει αυτό το λάθος. 
Θέλω όλο αυτό που ζω να το κρατήσω για μένα και τον άνθρωπό μου. Έτσι, περνάς καλά και δεν ενοχλείς κανέναν. Όπου βλέπω publicity σε προσωπικές ζωές, επειδή έχω κάνει κι εγώ αυτό το λάθος στο παρελθόν, το κατακρίνω. Θέλω όσο το δυνατόν να κρατάω χαμηλούς τόνους.
Όλα αυτά είναι αποτέλεσμα αυτοβελτίωσης;
Υπάρχουν ακόμη φορές που μαστιγώνω τον εαυτό μου. Τις δύσκολες μέρες του μήνα, για παράδειγμα, και όσες γυναίκες διαβάσουν τη συνέντευξη θα με καταλάβουν, οι ορμόνες μας τρελαίνονται. 
Δεν θέλω να με αντικρίσω στον καθρέπτη, πρήζεται η κοιλιά μου, βγάζω σπυριά και δεν έχω διάθεση για τίποτα. Από εκεί και πέρα, κάνω σοβαρή προσπάθεια με τον εαυτό μου. 
Και το σημαντικότερο είναι πως δεν έχω πια απωθημένα και ενοχές. Τα βράδια κοιμάμαι με το κεφάλι μου ήσυχο και τη συνείδησή μου καθαρή. 
Με έχει βοηθήσει πολύ και μια εναλλακτική μέθοδος ψυχοθεραπείας, το Theta Healing. Είναι ένα είδος ενεργειακής ψυχανάλυσης. Αλλά ξέρεις τι γίνεται; Δεν πιστεύω ότι έχεις ένα πρόβλημα, πας στον ψυχολόγο, και αυτό λύνεται διά μαγείας.
epirusblog.gr
5 of 5
H Κατερίνα Καινούργιου μιλάει για πρώτη φορά για τον σύντροφο της Φίλιππο Τσαγκρίδη – Παναγόπουλο
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6507110643635147088
item