H Ελευθερία Ελευθερίου και ο Δημήτρης Ταταράκης φωτογραφίζονται μαζί και μιλάνε για τη σχέση τους

H Ελευθερία Ελευθερίου και ο Δημήτρης Ταταράκης φωτογραφίζονται μαζί και μιλάνε για τη σχέση τους
Πώς γνωριστήκατε;
Ελευθερία: Σε μια κρουαζιέρα, Βενετία – Μπάρι – Κατάκολο – Σαντορίνη – Πειραιάς. Δεν ήταν στα σχέδιά μας, οργανώθηκε μόλις πέντε ημέρες νωρίτερα.
Δημήτρης: Σε αυτό το ταξίδι ήταν να έρθει μια άλλη κοπέλα και τελευταία στιγμή το ακύρωσε. Έτσι, πήρε τη θέση της η Ελευθερία. 
Στην πτήση προς Βενετία, αν και πολύ κουρασμένη, μιλούσαμε αδιάκοπα. Θα σου εξομολογηθώ ότι στην αρχή νόμιζα ότι ήταν ψωνάρα, γι’ αυτό και ήμασταν επιφυλακτικοί με τον φίλο μου τον Βαγγέλη. Λέγαμε ότι αν δεν μας αρέσει η παρέα τους, απλά δεν θα τις κάνουμε παρέα! (γέλια)
Βρισκόσουν σε σχέση όταν γνώρισες την Ελευθερία; Γιατί έχουν ακουστεί και έχουν γραφτεί πολλά…
Είχα χωρίσει έναν μήνα πριν από την κρουαζιέρα. Δεν ήταν η πέτρα του σκανδάλου η Ελευθερία. Η προηγούμενη σχέση μου είχε πολλά σκαμπανεβάσματα. Είμαι τίμιος. Πρώτα ξεκαθαρίζεις τα πράγματα και μετά προχωράς σε άλλη σχέση. Νόμος.
Όταν συνειδητοποίησα πόσο μου αρέσει η Ελευθερία, δεν έκανα πίσω. Και σ’ το λέω, διότι δεν μπορούσα από την αρχή να γνωρίζω αν θα την πείραζε που είμαι έξι χρόνια μικρότερος.
Πώς ήταν το πρώτο σας ραντεβού;
Δημήτρης: Σαν παραμύθι! Ήταν βράδυ, στην κρουαζιέρα. Την πήγα θέατρο στη Λίμνη των Κύκνων, σε καζίνο και για φαγητό. Ένα ραντεβού που είχε τα πάντα. Εκείνο το βράδυ, μάλιστα, φιληθήκαμε με επεισοδιακό τρόπο. Ξαφνικά ένας Ολλανδός ταξιδιώτης ήρθε και έκατσε δίπλα μας. Τι γκαντεμιά και αυτή!
Eλευθερία: Τα είπε όλα! Δεν μου έχει ξανασυμβεί κάτι παρόμοιο. Το φλερτ ξεκίνησε από τον Δημήτρη, εγώ δεν κάνω ποτέ την πρώτη κίνηση, είμαι παραδοσιακή. Εάν γίνει αυτό, γίνομαι χαζή, κοκκινίζω, χάνω τα λογικά μου, δεν μπορώ να το διαχειριστώ. Το ταξίδι που κάναμε μαζί μας έκανε να συνειδητοποιήσουμε ότι έχουμε πολλά κοινά, σαν να γνωριζόμασταν χρόνια. Νιώθω ότι είναι ίδιος εγώ.
Τι θαυμάζετε περισσότερο ο ένας στον άλλο;
Δημήτρης: Στην Ελευθερία μου αρέσει που εκτός από ωραία είναι και δουλευταρού. Θαυμάζω τους ανθρώπους που τους αρέσει να δουλεύουν, είναι ομιλητικοί κι έχουν αυτοπεποίθηση. Τέτοια στοιχεία σε βοηθούν να ανεβάσεις την προσωπικότητά σου. Η εξωτερική εμφάνιση είναι σχετική. Ο χαρακτήρας είναι το πιο σημαντικό.
Ελευθερία: Ως ζευγάρι έχουμε τα ίδια θέλω και πιστεύω. Μας ελκύει το αντίθετο φύλο όταν έχει ακόμη πιο ελκυστική προσωπικότητα. Τι να το κάνεις αν γνωρίζεις έναν άνθρωπο και στην ουσία δεν έχεις τίποτα ενδιαφέρον να συζητήσεις; Ο Δημήτρης είναι τόσο έξυπνος και δραστήριος. Τον θαυμάζω.
Μιλάς για τον Δημήτρη και λάμπεις! Σίγουρα θα έχει κάποιο ελάττωμα…
Με εκνευρίζει η αργοπορία. Δεν είναι στην ώρα του ποτέ. Θυμάμαι να τον περιμένω τρεις ώρες, γιατί, ενώ είπε ότι θα μου χτυπήσει το κουδούνι, δεν είπε ποτέ την ώρα!
Δημήτρη, πώς νιώθεις όταν φλερτάρουν την Ελευθερία; Μπορεί να γίνεις… Τούρκος με κάποιον επίμονο θαυμαστή;
Δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος, ειδικά εάν δεν έχει δώσει αφορμή η κοπέλα μου. Το μοναδικό περιστατικό που δεν θα ξεχάσω συνέβη στην Κύθνο. Δυο μάτια στραμμένα πάνω της να την κοιτούν επίμονα με ανοιχτό το στόμα και χωρίς να το αντιληφθώ, έκανε μια κίνηση ώστε να την ακούμπησει. Δεν έκανα σκηνή, όμως, αυτό ήταν κάτι που μας ενόχλησε.
Ελευθερία, πώς ένιωσες τότε; Έχεις βιώσει παρόμοια περιστατικά;
Με ενόχλησε η επιμονή του, δεν δίνω δικαίωμα και είναι ό,τι χειρότερο να με πολιορκούν άγνωστοι. Μου έχουν τύχει διάφορα περιστατικά με θαυμαστές και ειδικά όταν έχουν πιει και δεν μπορούν να ελέγξουν τους εαυτούς τους. Όταν έχεις να κάνεις με κόσμο, πρέπει να είσαι ευγενικός, όμως όταν κάποιος ξεπερνά τα όρια με άσεμνη στάση τότε γίνομσι έξαλλη! Μια φορά ενώ τραγουδούσα δεν δίστασα να κατεβάσω θρασύ θαυμαστή από την πίστα. Μας άκουσε όλο το μαγαζί.
Πώς θα αντιδράσεις εάν μια φαν είναι περισσότερο εκδηλωτική με τον Δημήτρη;
Θέλω να αρέσει ο Δημήτρης αλλά δεν θέλω να τον μοιράζομαι. Στην περίπτωση που αναφέρεις, θα φταίει ο ίδιος. Εμείς τα συζητάμε όλα. Διαβάζουμε μαζί τα μηνύματα των θαυμαστών. Αν πέσει στην αντίληψή μου ότι ο Δημήτρης έχει κουνήσει την ουρίτσα του, τότε δεν ξέρω τι μπορώ να κάνω. Είναι σημαντικό να εμπιστεύεσαι τον άνθρωπό σου.
Μιλάτε ανοιχτά στη σχέση σας;
Ελευθερία: Έχω βγει από σχέση γιατί φοβόμουν να εκφραστώ 100%, μήπως και παρεξηγήσει την ειλικρίνεια ή τις απόψεις μου. Όταν νιώθεις καλά με τη σχέση σου, μοιράζεσαι τα πάντα.
Είστε έτοιμοι για μια κοινή ζωή;
Ελευθερία: Δεν έχω συγκατοικήσει ποτέ, με φοβίζει αυτή η ιδέα. Συναναστρέφομαι με τόσο κόσμο καθημερινά και έχω ανάγκη στιγμές μοναξιάς. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει λόγος να συγκατοικήσουμε, μια σχέση θέλει χρόνο, όχι βιασύνες.
Δημήτρης: «Το πολύ το Κύριε ελέησον το βαριέται κι ο παπάς»! Είναι ωραίο να σου λείπει ο άλλος, χωρίς να υπάρχει βέβαια ζήλια. Δεν είναι το αλάτι σε μια σχέση.
Αν προέκυπτε δουλειά στο εξωτερικό και έπρεπε να αποχωριστεί ο ένας τον άλλο;
Ελευθερία: Ο άνθρωπος πρέπει να εξελίσσεται. Αλίμονο αν κάνεις μια σχέση και μένεις στάσιμος. Μακάρι αν προκύψει δουλειά στον Δημήτρη να πάει και να πετύχει. Θα τον στηρίξω.
Δημήτρης: Οι ευκαιρίες στο εξωτερικό δεν δίνονται απλόχερα. Είναι δύσκολο να πιστέψει ένα πρακτορείο μοντέλων σε σένα και να σε βοηθήσει ώστε να εξελιχθείς. Αν παρουσιαζόταν μια καλή ευκαιρία, θα πήγαινα, αλλά θα γυρνούσα σύντομα.
Ελευθερία, είστε διαχυτικοί στις εξόδους σας ή μένετε μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα;
Δεν μας νοιάζει να κρύβουμε τη σχέση μας, είμαστε ο εαυτός μας, δεν βάζουμε «πρέπει και μη». Το «καθωσπρέπει» ποιος το ορίζει; Καθωσπρέπει σημαίνει να είσαι ο εαυτός σου.
Τι δεν θα θέλατε με τίποτα να ειπωθεί ή να γραφτεί για τη σχέση σας;
Δημήτρης: Ότι η σχέση μας δημιουργήθηκε για διαφημιστικούς λόγους, για όφελος.
Ελευθερία: Είναι άσχημο να γράφεις πράγματα για κάποιον που δεν τον έχεις καν γνωρίσει. Πολλές φορές γράφουν ανακρίβειες. Παλιά με στενοχωρούσε, τώρα πια το προσπερνώ.
Δημήτρη, εκτός από την πασαρέλα, τι άλλο κεντρίζει το επαγγελματικό σου ενδιαφέρον; Σπουδάζεις;
Σπουδάζω ηλεκτρολόγος μηχανικός, αλλά συνειδητοποίησα ότι δεν μου πάει. Δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου  σε μια επιχείρηση. Ασχολούμαι επαγγελματικά με το YouTube. Έχω το δικό μου κανάλι.
Ελευθερία, πώς είσαι επαγγελματικά αυτή την περίοδο; Νιώθεις πως σου λείπει κάτι;
Απωθημένο μου είναι το μιούζικαλ. Μέχρι στιγμής, λόγω φόρτου εργασίας και συνεργασιών με μεγάλες παραγωγές στο εξωτερικό, δεν κατάφερα να το κάνω, αν και υπήρξαν πολύ καλές ευκαιρίες. Όμως, είμαι καλά.
Έχω κάνει ένα restart και έχω πάρει σημαντικές αποφάσεις. Αυτή την περίοδο νιώθω ότι ξαναγεννήθηκα. Είμαι πιο συνειδητοποιημένη. Ο Δημήτρης ήρθε στη ζωή μου τη σωστή στιγμή. Πριν από δυο χρόνια δεν θα γνώριζε την πραγματική Ελευθερία. Τώρα είμαι ο αληθινός εαυτός μου.
Τι συνέβη και αναθεώρησες;
Μπήκα πολύ μικρή στη δουλειά και είχα χάσει τις ισορροπίες. Δούλευα πολύ και πίστευα ότι όλα είναι φτιαγμένα μέσα σε ένα συννεφάκι. Δυστυχώς, στον χώρο μας υπάρχουν βύσματα, κλίκες και όταν το συνειδητοποίησα με έριξε πολύ ψυχολογικά. 
Έτσι, αποφάσισα να κάνω μια παύση, να ασχοληθώ και με άλλο ρεπερτόριο, το οποίο ωστόσο δεν είχε απήχηση στο κοινό γιατί με είχαν μάθει σε συγκεκριμένο είδος. 
Τελικά επέστρεψα στην ποπ, με τη διαφορά όμως ότι είμαι πιο σίγουρη από ποτέ. Στόχος μου είναι να βγάλω νέα τραγούδια, να γυρίσω ωραία βιντεοκλίπ, να εξελιχθώ. Πρέπει να έχεις ανθρώπους-πρότυπα, να έχουν πάθος με τη ζωή. Έτσι παθιάζεσαι και εσύ.
Δημήτρη, περιέγραψέ μου τις εμπειρίες που βίωσες ως μοντέλο στην Αμερική.
Δεύτερη μέρα στην Αμερική και βλέπω μπροστά μου να τρώει ο George Clooney, έπαθα σοκ! Δάνεισα τον αναπτήρα μου σε μια εντυπωσιακή γυναίκα. Ήταν η Kate Moss! Στην αρχή δεν την κατάλαβα. Βρίσκεσαι δίπλα σε τόσους αστέρες και λόγω του χαμηλού προφίλ που έχουν στην καθημερινότητά τους δυσκολεύεσαι να τους αναγνωρίσεις. 
Βρέθηκα στο ίδιο πάρτι με τη Rita Ora, την Katy Perry, μιλούσα για μπάλα με ηθοποιούς του Χόλιγουντ! Τρομερή εμπειρία. Όσον αφορά το πάρτι της Paris Hilton, δεν συνέβη κάτι συγκλονιστικό. Όπως όλοι οι παρευρισκόμενοι, τράβηξα και εγώ μία φωτογραφία. Αυτό ήταν όλο. Τα media πολλές φορές μεγαλοποιούν τα πράγματα.
Πώς αμείβεται ένα μοντέλο στο εξωτερικό; Έχεις δεχτεί ανήθικες προτάσεις;
Οι απολαβές ενός μοντέλου στην Αμερική είναι αρκετά υψηλές, ακόμα κι αν πρόκειται για μια τρίωρη φωτογράφιση. Στο εξωτερικό δεν παίζουν ανήθικες προτάσεις στο χώρο του μόντελινγκ. Πιο πιθανό θα θεωρούσα να συμβεί αυτό στην Ελλάδα. 
Δεν έχω βιώσει κάτι τέτοιο, και μάλιστα μπορώ να γίνω πολύ κακός, αν κάποιος θελήσει να εκμεταλλευτεί με διαφορετικό τρόπο μια επαγγελματική συνεργασία. Στις δουλειές μου είμαι πάντα επαγγελματίας και δεν έχω δώσει  ποτέ το παραμικρό δικαίωμα.
Ελευθερία, τι σκέφτεσαι αυτή τη στιγμή;
Αναζητούσα έναν σύντροφο που να έχουμε τους ίδιους κώδικες επικοινωνίας. Είχα κουραστεί, διότι δεν με καταλάβαιναν και αναρωτιόμουν αν εγώ είχα το πρόβλημα ή οι άλλοι. Και έτυχε αυτή η κρουαζιέρα που γνώρισα τον Δημήτρη.  Είμαι ευτυχισμένη.
Δημήτρη, πώς θα ήθελες να κλείσεις αυτή τη συνάντηση;
Ελευθερία, σε αγαπάω…
epirusblog.gr
5 of 5
H Ελευθερία Ελευθερίου και ο Δημήτρης Ταταράκης φωτογραφίζονται μαζί και μιλάνε για τη σχέση τους
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8291045443192102545
item