Βίκυ Καγιά: Ο απολογισμός της καριέρας της, η σχέση της με τον Ηλία Κρασσά και το GNTM!

Βίκυ Καγιά: Ο απολογισμός της καριέρας της, η σχέση της με τον Ηλία Κρασσά και το GNTM!
Η Βίκυ Καγιά μετά από ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι, επέστρεψε στις επαγγελματικές υποχρεώσεις της και το απαιτητικό πρόγραμμα της καθημερινότητάς της.
Εργαζόμενη, σύζυγος, μητέρα δύο παιδιών, η κριτής του Greece’s Next Top Model έμαθε να συνδυάζει τους ρόλους της και με μεγάλη προσπάθεια να είναι καλή σε όλους. 
Η ίδια παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Instyle και έκανε έναν απολογισμό της καριέρας της, μίλησε για τη σχέση της με τον Ηλία Κρασσά μετά τον ερχομί των παιδιών αλλά και το GNTM.
Αν έπρεπε να κάνεις έναν απολογισμό καριέρας στο χώρο της μόδας αλλά και της τηλεόρασης, ποιος θα ήταν αυτός;
Όλα στην καριέρα μου – εύκολα και δύσκολο- έγιναν καλώς καμωμένα για να φτάσω στο σημείο που βρίσκομαι. 
Αυτή η πορεία είναι που με καθορίζει που με ολοκληρώνει. Νιώθω τυχερή για όσα έχω ζήσει, για όσους ανθρώπους έχω γνωρίσει.  Καμία καριέρα, σε κανένα κλάδο δεν είναι στρωμένη με ροδοπέταλα. Αυτό είναι μονάχα ένας μύθος. 
Ακόμα και όταν η πορεία μας φτάσει στην κορυφή, συναντάς εμπόδια, γι’ αυτό πάντα πρέπει να είσαι έξυπνος, γρήγορος, αποτελεσματικός και μεθοδικός για να διατηρηθείς σ’ αυτήν. Ο ανταγωνισμός είναι απίθανος.
Συνδυάζονται εύκολα καριέρα και μητρότητα;
Καθόλου εύκολα, αλλά φυσικά και «παντρεύονται» αυτοί οι δύο ρόλοι. Υπάρχουν γυναίκες με πολυμελή οικογένεια που είναι καριερίστες. Αρκεί να είσαι συγκεντρωμένος άνθρωπος, με πρόγραμμα, έντονη θέληση και καλή διάθεση και όλα γίνονται. 
Μην συζητήσουμε αν έχω τύψεις στο τέλος της ημέρας ή άγχος; Φυσικά και έχω. Όλα αυτά είναι φυσιολογικές έννοιες για τη μητέρα.
Αλλάζει η σχέση του ζευγαριού με τον ερχομό ενός παιδιού; Τι διατηρεί μια σχέση ζωντανή και τι μπορεί να την κλονίσει;
Το ζευγάρι περνάει έντονη κρίση με τον ερχομό ενός παιδιού.  Αρχικά γιατί έχουμε μάθει να λειτουργούμε σαν δύο και μετά το κέντρο βάρους αλλάζει ριζικά με ένα μωρό. 
Και επειδή και οι άντρες είναι μωρά χάνουν την προσοχή που είχαν και αυτομάτως δημιουργείται ένα κενό. 
Γι’ αυτό το λόγο πρέπει να υπάρχουν στη ζωή ενός ζευγαριού μικρά διαλείμματα – ανάσες, για να ενδυναμώνουν ο έρωτας και η αγάπη. 
Κάποια στιγμή, άλλωστε, τα παιδιά φεύγουν από το σπίτι, άρα το ζευγάρι μένει και πρέπει να είναι ενωμένο και δυνατό. Με αμοιβαίο σεβασμό και ποιοτικό χρόνο μαζί και χώρια, τα κενά θα γεμίσουν ευκολότερα.
Πως βλέπεις τον εαυτό σου σε είκοσι χρόνια;
Σίγουρα πιο ήρεμη και ψύχραιμη, με τα παιδιά να σπουδάζουν και να εργάζονται και να κάνω, επιτέλους,  λίγη dolce vita, ζώντας έτσι μια εφηβεία που δεν έζησα όταν έπρεπε. 
Χαλάρωση, ανεμελιά, φροντίζοντας περισσότερο τον εαυτό μου, κάνοντας πολλά ακόμα ταξίδια και βόλτες με τις φίλες μου.
Περιέγραψέ μας ένα τυπικό εικοσιτετράωρο της ζωής σου.
Ξεκινώ πολύ νωρίς να ετοιμάσω τα παιδιά μου και μετά να πάω στη δουλειά. Επιστρέφω το βράδυ, ελπίζοντας να τα δω λίγο, να τα κοιμίσω, μετέπειτα να κλείσω τελευταίες επαγγελματικές εκκρεμότητες και μετά να κοιμηθώ για λίγες ώρες, πριν ξεκινήσει η επόμενη ημέρα.
 Το GNTM έρχεται ξανά στις οθόνες μας. Τι θα άλλαζες και τι θα κρατούσες ως κόνσεπτ και παρουσίαση;
Θα υπάρξουν πολλές αλλαγές, δύσκολες δοκιμασίες, σούπερ αποφασισμένα κορίτσια, μια εξαιρετική κριτική επιτροπή με πολλή χημεία και αρκετή δόση χιούμορ. 
Αυτό μας δίνει τρομερή ώθηση να δουλέψουμε ακόμη πιο πολύ για ένα καλύτερο αποτέλεσμα.
Θεωρείς ότι η εκπομπή αποτέλεσε σωστό τηλεοπτικό πρότυπο για νέες κοπέλες που επιθυμούν να γίνουν μοντέλα;
Αποτέλεσε κοινωνικό πρότυπο και πρότυπο γενικότερα για τα κορίτσια. Εμείς ως κριτές αγκαλιάσαμε τη φυσική ομορφιά και την εργατικότητα, ενώ απορρίψαμε τις ψεύτικες, επιτηδευμένες εικόνες. Αγκαλιάσαμε όχι το φαίνεσθαι, αλλά την ουσία.
epirusblog.gr
5 of 5
Βίκυ Καγιά: Ο απολογισμός της καριέρας της, η σχέση της με τον Ηλία Κρασσά και το GNTM!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7206028107988781833
item