Γιάννενα: Δήμος Ιωαννιτών- Άμεση κινητοποίηση για τα προβλήματα στα σχολεία

Γιάννενα: Δήμος Ιωαννιτών- Άμεση κινητοποίηση για τα προβλήματα στα σχολεία
Άμεση ήταν η κινητοποίηση των υπηρεσιών του Δήμου για την αντιμετώπιση προβλημάτων που προκλήθηκαν από την κακοκαιρία.Πρώτη και βασική μέριμνα δόθηκε στα σχολικά συγκροτήματα καθώς διαπιστώθηκε ότι σε ορισμένα υπήρξαν πλημμυρισμένες αίθουσες.

Τα σοβαρότερα εντοπίστηκαν στην Ακαδημία, όπου τρεις αίθουσες του 8ου Δημοτικού Σχολείου και μία του 4ου Λυκείου έμειναν κλειστές.

Από νωρίς το πρωί το εργοτάξιο του Δήμου με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Αριστείδη Παππά και τον αντιδήμαρχο Παιδείας Γιάννη Αϊβατίδη βρέθηκαν στις σχολικές μονάδες και προέβησαν στις άμεσες παρεμβάσεις για την επίλυση των προβλημάτων.

«Είναι γεγονός ότι τα περισσότερα κτίρια που στεγάζουν σχολεία στον αστικό ιστό της πόλης είναι παλιά και παρουσιάζουν προβλήματα. 

Χρειάζονται συνεχείς και εκτενείς παρεμβάσεις σε ορισμένα εξ αυτών τις οποίες θα φροντίσουμε να υλοποιηθούν το επόμενο διάστημα.

Το εργοτάξιο του Δήμου και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Αριστείδης Παππάς βρέθηκαν στο χώρο και ήδη έχουν προχωρήσει σε όλες τις παρεμβάσεις που απαιτούνται για την αποκατάσταση της εύρυθμης λειτουργίας του σχολικού συγκροτήματος της Ακαδημίας.

Είμαστε εδώ και βρισκόμαστε σε ετοιμότητα για να παρέμβουμε και να επιλύσουμε ό, τι προκύψει. Ζητούμε από τους διευθυντές των σχολείων την συνεργασία τους και την άμεση επικοινωνία με το Δήμο όταν διαπιστώνουν κάποιο πρόβλημα», ανέφερε σε δηλώσεις του ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Γιάννης Αϊβατίδης.

Προβλήματα από την κακοκαιρία δημιουργήθηκαν σε αρκετά σημεία του Δήμου, ειδικά εκεί όπου βρίσκονται σε εξέλιξη έργα.

Η καταγραφή τους από τις αρμόδιες υπηρεσίες έχει ολοκληρωθεί και άμεσα θα ληφθούν αποφάσεις για την αντιμετώπισή τους.
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Δήμος Ιωαννιτών- Άμεση κινητοποίηση για τα προβλήματα στα σχολεία
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 8858172226366115715
item