Κόντρα Καραμανλή με βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ για το Μετρό: «Εμείς δεν θα εγκαινιάσουμε μουσαμάδες»

Κόντρα Καραμανλή με βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ για το Μετρό: «Εμείς δεν θα εγκαινιάσουμε μουσαμάδες»

Το μετρό Θεσσαλονίκης και οι εργασίες στο σταθμό Βενιζέλου, προκάλεσαν σήμερα άγρια αντιπαράθεση μεταξύ του υπουργού υποδομών Κώστα Καραμανλή και του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αλεξάνδρου Τριανταφυλλίδη.

Ο κ. Καραμανλής έκανε λόγο για πολιτικούς απατεώνες και πρόσθεσε ότι την κοροϊδία των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ για το μετρό Θεσσαλονίκης, θα τη ζήλευαν και οι μεγαλύτεροι προπαγανδιστές των ολοκληρωτικών καθεστώτων.

« Το να λέτε ότι θα ήταν έτοιμο το 2020 το μετρό είναι από τα μεγαλύτερα πολιτικά ψεύδη που έχουν ακουστεί. Στο σταθμό Βενιζέλου δεν έχει γίνει τίποτα ως προς την κατασκευή του μόνο η πλάκα της οροφής έχει πέσει. Είστε ψεύτες και επικίνδυνοι με αυτά που κάνετε.

Με τον δικό μας σχεδιασμό δεν αυξάνεται αλλά μειώνεται το κόστος. Το πρόβλημα σας είναι ότι πρέπει να συγκρουστείτε με την πραγματικότητα. 

Εμείς δεν θα εγκαινιάσουμε μουσαμάδες, δεν είμαστε πολιτικοί απατεώνες, θα εγκαινιάσουμε μετρό. Αυτά που κάνατε θα τα ζήλευαν και οι προπαγανδιστές των χειρότερων ολοκληρωτικών καθεστώτων. Καταλαβαίνουν οι Θεσσαλονικείς ποιος τους κοροϊδεύει.»

Τριανταφυλλίδης: Μόνο αέρα κοπανιστό έχετε
Τα πυρά ανταπέδωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας στον κ. Καραμανλή ότι ιστορία θα τον συγκρίνει με τον θείο του αείμνηστο πρόεδρο της Δημοκρατίας.

«Ελπίζω η ιστορία να μην καταλήξει για εσάς ότι είστε ο Καραμανλής ο μικρός έναντι του Μέγα Κωνσταντίνου Καραμανλή.

Ηρθατε σαν τον Κολόμβο που όταν ξεκίνησε δεν ήξερε που πήγαινε και όταν έφτασε δεν ήξερε που είναι. Δεν είχατε σχέδιο. Οι Θεσσαλονικείς ρωτάνε γιατί σταματάτε το ΜΕΤΡΟ και ταλαιπωρείτε την καθημερινότητά τους. Μπορούσατε να κόψετε την κορδέλα και το πάτε το 2023.

Τέρμα η κοροϊδία, το 2020 έλεγε το χρονοδιάγραμμα θα λειτουργούν οι 10 από τις 12 σήραγγες κι εσείς λέτε να πάμε 3 χρόνια πίσω, ενώ είναι ανεπαρκή τα ΜΜΕ στη Θεσσαλονίκη. 

Μόνο αέρα κοπανιστό έχετε και βγάζετε ανέξοδες κραυγές πατριδοκαπηλίας. Για το θέμα του σταθμού Βενιζέλου λέτε ένα σωρό ασυναρτησίες»

Η απάντηση του Κώστα Καραμανλή
Σε υψηλούς τόνους ήταν και η ανταπάντηση του υπουργού υποδομών

«Μόνο παροξυσμό βλέπουμε από τον κ. Τριανταφυλλίδη, εξυπηρετεί μόνο τον ίδιο και τους ψηφοφόρους του. Θέλετε να κάνουμε σόου; Εγώ θα απαντήσω με στοιχεία.

Πετάτε πυγολαμπίδες οταν λέτε ότι το μετρό θα ήταν έτοιμο το 2020. Δεν ξέρετε τι λέτε. Εκτίθεστε.

Το θέμα του σταθμού Βενιζέλου έχει πάρει στη Θεσσαλονίκη διαστάσεις μυθιστορήματος. Εγώ είπα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ σε όλα τα υπόλοιπα πλην Βενιζέλου είχε προχωρήσει αρκετά γρήγορα.

Εμείς δεν διχάζουμε, δεν τάζουμε, δεν δημιουργούμε εικονική πραγματικότητα, δεν κάνουμε πολιτικές απατεωνιές.

Εμείς δεν λέμε ψέματα αυτή είναι η διαφορά εμείς θέτουμε στόχους που θα πετύχουμε»

epirusblog.gr
5 of 5
Κόντρα Καραμανλή με βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ για το Μετρό: «Εμείς δεν θα εγκαινιάσουμε μουσαμάδες»
epirusblog.gr
5 of 5
πολιτική 723165686572178575
item