Γιάννενα: Δωρεάν προγράμματα ανάπτυξης ανθρώπινου δυναμικού στον Αγροδιατροφικό τομέα

Γιάννενα: Δωρεάν προγράμματα ανάπτυξης ανθρώπινου δυναμικού στον Αγροδιατροφικό τομέα
Το πρόγραμμα «Νέα Γεωργία για τη Νέα Γενιά» ανακοινώνει την έναρξη του τρίτου κύκλου προγραμμάτων ανάπτυξης ανθρώπινου δυναμικού. 

Τα προγράμματα κατάρτισης και συμβουλευτικής που προσφέρονται, έχουν ως στόχο να παρέχουν στους νέους, όλα τα απαραίτητα εργαλεία προκειμένου να βρουν απασχόληση στον αγροδιατροφικό τομέα ή να δημιουργήσουν τη δική τους επιχείρηση. 

Επικεντρώνονται σε θέματα φυτικής, ζωικής παραγωγής και εναλλακτικού τουρισμού. 

Ο τρίτος κύκλος των δωρεάν αυτών προγραμμάτων ξεκινάει με την πρόσκληση για τα τρία (3) προγράμματα εναλλακτικού τουρισμού στη Θεσσαλονίκη, στα Ιωάννινα και στον Βόλο, τα οποία σχεδίασε και υλοποιεί το Γραφείο Διαχείρισης Στρατηγικών Προγραμμάτων της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής. 

Το κάθε πρόγραμμα κατάρτισης έχει διάρκεια δύο (2) ακαδημαϊκά εξάμηνα (292 ώρες) και προσφέρει τόσο θεωρητική όσο και πρακτική διδασκαλία σε ένα πλήθος θεματικών του εναλλακτικού τουρισμού. 

Μετά την ολοκλήρωση της κατάρτισης, παρέχεται η δυνατότητα πληρωμένης δίμηνης πρακτικής άσκησης των καταρτιζόμενων με τις καλύτερες επιδόσεις, σε επιλεγμένες επιχειρήσεις εναλλακτικού τουρισμού. 

Όσοι επιθυμούν μπορούν επίσης να συμμετέχουν στη διαδικασία πιστοποίησης από τον Διεπιμελητηριακό Φορέα Πιστοποίησης (ΔΙ.ΦΟ.Π).


Στη Θεσσαλονίκη οι ωφελούμενοι θα είναι 50 άτομα, ενώ στο Βόλο και στα Ιωάννινα από 25 άτομα. Αιτήσεις των ενδιαφερομένων θα γίνονται δεκτές έως και τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2019. 


Αιτήσεις και περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα εναλλακτικού τουρισμού εδώ

Οι αιτήσεις για τα υπόλοιπα προγράμματα κατάρτισης και συμβουλευτικής που θα υλοποιηθούν από τους συνεργάτες του προγράμματος, θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες. 

Το πρωτοποριακό πρόγραμμα «Νέα Γεωργία για τη Νέα Γενιά», είναι μια πρωτοβουλία ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας των νέων στον αγροδιατροφικό τομέα, της οποίας ηγείται το Πανεπιστήμιο Rutgers σε συνεργασία με το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και την Αμερικανική Γεωργική Σχολή.


Το πρόγραμμα υλοποιείται μέσω αποκλειστικής δωρεάς του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.



Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα μπορείτε να
βρείτε στο www.generationag.org
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Δωρεάν προγράμματα ανάπτυξης ανθρώπινου δυναμικού στον Αγροδιατροφικό τομέα
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 3405514487728276327
item