Σε ποια θέση της παγκόσμιας κατάταξης βρίσκονται οι Έλληνες εραστές

Σε ποια θέση της παγκόσμιας κατάταξης βρίσκονται οι Έλληνες εραστές

Τα στερεότυπα, είναι ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες που επηρεάζουν τις αντιλήψεις μας για τους άλλους.

Πρόκειται για τις τυποποιημένες και απλουστευμένες -θετικές ή αρνητικές- σκέψεις που συχνά σχηματίζουμε για τους άλλους. 

Ένα από αυτά είναι ότι οι Γάλλοι είναι ρομαντικοί και εξαιρετικοί εραστές, ενώ μερικοί θεωρούν ότι είναι οι καλύτεροι εραστές στον κόσμο. Πόσο αλήθεια είναι όμως αυτό το κλισέ; Και γιατί αυτή η προκατάληψη δημιουργήθηκε εξαρχής;

Σίγουρα πολλοί από εσάς σκέφτονται: “Όχι αυτό δεν είναι αλήθεια. Αποκλείεται οι Γάλλοι να είναι οι καλύτεροι εραστές του κόσμου”, και για να πούμε την αλήθεια, συμφωνούμε μαζί σας.

Βέβαια, αυτό που θέλουμε να επισημάνουμε με αυτό το άρθρο δεν είναι κατά πόσο καλοί εραστές είναι οι Γάλλοι, αλλά ότι υπάρχουν ορισμένα στερότυπα, που αν και δεν είναι αληθινά, έχουν μεγάλο αντίκτυπο.

Για παράδειγμα, η πλειοψηφία των ανθρώπων που πιστεύουν ότι οι Γάλλοι είναι σπουδαίοι εραστές, είναι άνθρωποι που:

1. Δεν έχουν πάει ποτέ στην Γαλλία
2. Δεν έχουν γνωρίσει ποτέ Γάλλο
3. Δεν έχουν κοιμηθεί ποτέ με Γάλλο
4. Πιθανότατα δεν έχουν καν ακούσει καν την γνώμη κάποιου που όντως “πήγε” με Γάλλο.

Στην πραγματικότητα, είναι άνθρωποι που πιστεύουν τόσο πολύ αυτό σε αυτό το στερεότυπο, επειδή δεν γνωρίζουν τίποτα που να αποδεικνύει το αντίθετο.

Για να είμαστε δίκαιοι, υπάρχουν και άλλες εθνικότητες, εκτός από τους Γάλλους, που θεωρούνται επίσης σπουδαίοι εραστές, όπως οι Ιταλοί, οι Λατίνοι και οι Ισπανοί. Σίγουρα δεν είμαστε ειδήμονες επί του θέματος, και έχουμε ακούσει όπως και εσείς όλα αυτά τα στερεότυπα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τα πιστεύουμε.

Για να μην σας λέμε μπούρδες λοιπόν, μιας και δεν μπορούσαμε να κοιμηθούμε με ένα κάρο Γάλλους για να αποδείξουμε ή να διαψεύσουμε αυτό το στερεότυπο, αποφασίσαμε να βασιστούμε σε μια έρευνα που έγινε από μια εταιρεία με την επωνυμία “Global Search”. 

Η Global Search χρησιμοποίησε μια υπηρεσία δημοσκοπήσεων και ζήτησε από 15.000 “πολυταξιδεμένες γυναίκες” να αξιολογήσουν τα ταλέντα των ανδρών 20 διαφορετικών εθνικοτήτων που κοιμήθηκαν. Στόχος της έρευνας ήταν να μάθουν ποιοι είναι καλύτεροι και ποιοι οι χειρότεροι εραστές τους κόσμου.

Σύμφωνα λοιπόν με την δημοσκόπηση, οι Γάλλοι βρέθηκαν στην τέταρτη θέση της λίστας με τους καλύτερους εραστές του κόσμου, πίσω από τους Ιταλούς, τους Βραζιλιάνους και τους Ισπανούς. 

Δυστυχώς, η δημοσκόπηση δεν περιέγραφε γιατί αυτές γυναίκες θεωρούσαν ότι αυτοί οι άνδρες ήταν καλοί εραστές. Το καλύτερο μέρος αυτής της δημοσκόπησης ωστόσο, ήταν τι εθνικότητας ήταν οι άνδρες που αυτές οι κυρίες θεωρούσαν κακούς εραστές και για ποιο λόγο.

Θα σας παρακαλούσαμε να μην νευριάσετε μαζί μας αν διαβάσετε την παρακάτω λίστα, καθώς δεν είναι δικές μας πεποιθήσεις.

Οι χειρότεροι εραστές σύμφωνα με τη δημοσκόπηση είναι οι Γερμανοί, καθώς λένε ότι “μυρίζουν πολύ.” Οι Ρώσοι λένε ότι είναι “πολύ τριχωτοί”, αν και δεν ξέρουμε τι ρόλο παίζει η τρίχα στο πόσο καλός εραστής είσαι, αλλά οκ. Οι Άγγλοι λένε είναι “πολύ τεμπέληδες”, ενώ οι Αμερικανοί “πολύ άγριοι”, κάτι για το οποίο γελάσαμε όταν το διαβάσαμε.

Δείτε παρακάτω την πλήρη λίστα με τους χειρότερους και τους καλύτερους εραστές του κόσμου:

Οι 20 χειρότεροι και καλύτεροι εραστές του κόσμουΧειρότεροι εραστές

1. Γερμανοί – (Μυρίζουν πολύ)
2. Άγγλοι- (Είναι τεμπέληδες)
3. Σουηδοί – (Είναι πολύ γρήγοροι)
4. Ολλανδοί – (Θέλουν να είναι κυρίαρχοι)
5. Αμερικανοί – (Πολύ άγριοι)
6. Έλληνες – (Πολύ ρομαντικοί)
7. Ουαλοί – (Πολύ εγωιστές)
8. Σκωτσέζοι – (Πολύ φωνακλάδες
9. Τούρκοι – (Ιδρώνουν πολύ)
10. Ρώσοι – (Πολύ τριχωτοί)

Καλύτεροι εραστές

1. Ισπανοί
2. Βραζιλιάνοι
3. Ιταλοί
4. Γάλλοι
5. Ιρλανδοί
6. Νοτιοαφρικανοί
7. Αυστραλοί
8. Νεοζηλανδοί
9. Δανο
10. Καναδοί
epirusblog.gr
5 of 5
Σε ποια θέση της παγκόσμιας κατάταξης βρίσκονται οι Έλληνες εραστές
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 1813314744679586481
item