Ελένη Μενεγάκη: Οι φωτογράφοι την "τσάκωσαν" από μακριά με τον άντρα της! Τα γέλια και οι αγκαλιές...

Ελένη Μενεγάκη: Οι φωτογράφοι την "τσάκωσαν" από μακριά με τον άντρα της! Τα γέλια και οι αγκαλιές...
Τα γέλια και τις αγκαλιές της Ελένης Μενεγάκη με τον άντρα της απαθανάτισαν οι φωτογράφοι! Τους "τσάκωσαν" από μακριά... Οικογενειακές στιγμές...

Στη λεωφόρο Σανζ Ελιζέ και στα γραφικά σοκάκια του Παρισιού βρέθηκε για μερικές ημέρες η Ελένη Μενεγάκη για λογαριασμό, ακόμα μία φορά, της Lorèal Paris, αφού η γνωστή εταιρεία καλλυντικών την έχει ως πρόσωπο της καμπάνιας της. 
Η λαμπερή παρουσιάστρια επέστρεψε στην Ελλάδα την περασμένη Παρασκευή και ο φακός του YOU την απαθανάτισε κατ' αποκλειστικότητα στο αεροδρόμιο αμέσως μετά την άφιξή της, ενώ την ακολούθησε κατά πόδας στον επόμενο προορισμό της.
Ελένη Μενεγάκη: Οι φωτογράφοι την
Η παρουσιάστρια του ALPHA αυτή την περίοδο βρίσκεται στην πιο δημιουργική της φάση. 
Ήρεμη, ξεκούραστη και γεμάτη θετική ενέργεια και δύναμη από τις καλοκαιρινές της διακοπές, ετοιμάζεται για την τηλεοπτική επιστροφή της στο τέλος του μήνα, με πολλές εκπλήξεις και ανανεωμένο πάνελ στην εκπομπή της. 
Ενδιάμεσα η παρουσιάστρια έκανε μια αναπάντεχη εξομολόγηση που ξάφνιασε το κοινό, ευχαριστώντας το που τη στηρίζει τόσα χρόνια και στέκεται δίπλα της: «Η σχέση μας δεν βασίζεται μόνο στην τηλεοπτική μου παρουσία, είναι πιο βαθιά και πιο ουσιώδης! 
Πολλές φορές ήθελα να σας πω αυτά τα λόγια, αλλά τώρα ήταν τελικά η στιγμή μας... Γιατί; Γιατί για όλα υπάρχει πάντα κάποιος λόγος».

Οικογενειακό γεύμα με τον Μάκη και τη Μαρίνα

Ελένη Μενεγάκη: Οι φωτογράφοι την
Νέα Ερυθραία 15/9
Για λίγες ημέρες αποχωρίστηκε την οικογένειά της λόγω του ταξιδιού της στο εξωτερικό και δεν έβλεπε την ώρα να γυρίσει πίσω για να χωθεί στην αγκαλιά του άντρα της και των παιδιών της. 
Σε γνωστό εστιατόριο της Νέας Ερυθραίας βρέθηκε την περασμένη Κυριακή η Ελένη μαζί με τον Μάκη Παντζόπουλο και την κόρη τους Μαρίνα, και ο φακός του περιοδικού τούς έπιασε σε τρυφερά οικογενειακά στιγμιότυπα αδιαφορώντας για τους υπόλοιπους θαμώνες που τους κοιτούσαν και τους καμάρωναν...

Ποιο θα είναι το νέο πρόσωπο στο πάνελ...

Πολλές ήταν οι υποψήφιες γυναικείες παρουσίες τα ονόματα των οποίων ακούστηκαν ότι θα αντικαταστήσουν τη Νάνσυ Παραδεισανού στο πάνελ της εκπομπής της. 
Στο τραπέζι έπεσαν διάφορες προτάσεις, μεταξύ αυτών η Μαντώ Γαστεράτου, η Ειρήνη Παπαδοπούλου, η Βίκυ Κάβουρα, η Βαλέρια Χοψονίδου και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου. 
Όπως όλα δείχνουν και σύμφωνα με πληροφορίες του σταθμού, για την ώρα η επικρατέστερη που φαίνεται ότι θα καθίσει στο πάνελ είναι η Μαντώ Γαστεράτου, παρ' όλο που διανύει τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

epirusblog.gr
5 of 5
Ελένη Μενεγάκη: Οι φωτογράφοι την "τσάκωσαν" από μακριά με τον άντρα της! Τα γέλια και οι αγκαλιές...
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1291038971306296740
item