Τόνια Σωτηροπούλου: Για πρώτη φορά δημοσίευσε φωτογραφία που δεν την κολακεύει!

Τόνια Σωτηροπούλου: Για πρώτη φορά δημοσίευσε φωτογραφία που δεν την κολακεύει!
Η Τόνια Σωτηροπούλου έχει ένα από τα πιο όμορφα και αψεγάδιαστα πρόσωπα της ελληνικής showbiz! 
H ομορφιά της μοναδική και για αυτό όσο κι αν ψάξεις δεν θα βρεις μια φωτογραφία που να μην την κολακεύει, είτε την έχει δημοσιεύεσει η ίδια είτε όχι! 
Ωστόσο χθες η ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία που δεν είναι και τόσο… τέλεια και μάλιστα το σχολίσε και η ίδια γράφοντας: «κολακευτική φωτογραφία»!
Να πούμε πως η Τόνια δεν είναι μόνη της, αλλά με τον αγαπημένο συγγραφέα Ευγένιο Τριβιζά, τον Θανάση Αλευρά, τη Νάντια Κοντογεώργη και τον Φωκά Ευαγγελινό! 
Η Τόνια δεν έκρυψε την τεράστια χαρά της για την συνεργασία της με τον γνωστό συγγραφέα!
Η Τόνια συμμετέχει στην παράσταση «Ο Χιονάθρωπος και το κορίτσι» σε κείμενο του Ευγένιου Τριβιζά που θα γίνει στις 12 Σεπτεμβρίου στο Ηρώδειο
Λίγα λόγια για την παράσταση
Τo μουσικοθεατρικό ονειρόδραμα «Ο ΧΙΟΝΆΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΡΊΤΣΙ. Πόσο μεγάλο είναι ένα «πάντα»;», βασισμένο στο γνωστό μυθιστόρημα τού «ποιητή παραμυθιών» Ευγένιου Τριβιζά, παρουσιάζει η Φιλεκπαιδευτική Εταιρεία (Αρσάκεια – Τοσίτσεια Σχολεία) την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2019, ώρα 9.00 μ.μ. στο Ηρώδειο για μία μόνο παράσταση. 
Τη μουσική συνέθεσε ειδικά για την παράσταση ο Γιώργος Χατζηνάσιος. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Φωκάς Ευαγγελινός, τα σκηνικά και τα κοστούμια η Έλλη Παπαγεωργακοπούλου το σχεδιασμό φωτισμών ο Γιώργος Τέλλος και τις βίντεο-προβολές ο Χρήστος Μαγκανάς.
Στην παράσταση συμμετέχουν οι: Χάρης Ανδριανός, Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, Νάντια Κοντογεώργη, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Δημήτρης Πιατάς, Χρήστος Σπανός, Τώνια Σωτηροπούλου, Aποστόλης Τότσικας. 

Μαζί τους οι ηθοποιοί: Μάριος Κρητικόπουλος, Χρήστος Νικολάου, Ιωάννα Πιατά, Κατερίνα Σούσουλα, Δημήτρης Τσακάλας.
epirusblog.gr
5 of 5
Τόνια Σωτηροπούλου: Για πρώτη φορά δημοσίευσε φωτογραφία που δεν την κολακεύει!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3483742004466893574
item