Πρέβεζα: Ορκίστηκε ο νέος Δήμαρχος Νίκος Ζαχαριάς και το νέο Δημοτικό Συμβούλιο Πάργας

Πρέβεζα: Ορκίστηκε ο νέος Δήμαρχος Νίκος Ζαχαριάς και το νέο Δημοτικό Συμβούλιο ΠάργαςΤο Σάββατο 31/8/2019, στο αύλειο χώρο του Δημαρχείου στο Καναλάκι, πραγματοποιήθηκε η τελετή ορκωμοσίας του νέου Δημάρχου κ. Νίκου Ζαχαριά και των Δημοτικών και Κοινοτικών Συμβούλων του Δήμου Πάργας.
Στην ορκωμοσίας πρωτοστάτησε  Ὁ Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παραμυθίας, Φιλιατῶν, Γηρομερίου και Πάργας κ. Τίτος.
Στη συνέχεια ακολούθησε πολιτική ορκωμοσία, του Δημοτικού Συμβούλου της Λαϊκής Συσπέιρωσης κ. Πέτρου Δέσκα.



Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν περισσότεροι από 400 δημότες καθώς και πολιτικά πρόσωπα μεταξύ των οποίων ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Νίκος Γεωργάκος, ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας κ. Ιωάννης Λώλος, ο Δήμαρχος Σουλίου Γιάννης Καραγιάννης, ο Δήμαρχος Ζηρού κ.Νίκος Καλαντζής, ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Πρέβεζας κ. Κωνσταντίνος Μπάρκας, οι Περιφερειακοί σύμβουλοι κ.κ. Αχιλλέας Γκούμας, Θεόδωρος Κορωναίος, Τάκης Παππάς, ο Διοικητής του Νοσοκομείου Πρέβεζας κ. Μιλτιάδης Παππάς και ο πρώην δήμαρχος Πάργας κ. Θανάσης Λιόλιος.


Στην ομιλία του ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους και μεταξύ άλλων δήλωσε:
Ο Δήμος έχει περάσει από 40 κύματα. Έχουμε πολλά ζητήματα άλυτα. Δεν είναι η μέρα να τα πούμε και δεν είναι είναι η ημέρα να κάνουμε συζήτηση με τον πρώην Δήμαρχο για τα οικονομικά και τα έργα του τόπου μας.
Αυτά θα τα κάνουμε μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο. Αυτό όμως που οφείλουμε όλοι να πούμε είναι ότι όλοι μαζί να δώσουμε ο ένας το χέρι στον άλλον και να προχωρήσουμε μπροστά. Να μην κοιτάξουμε πίσω.
Κάθε αυτοδιοικητικός, κάθε Δήμαρχος, κάθε Δημοτικός Σύμβουλος που πέρασε από αυτόν τον τόπο, έχει βάλει το δικό του λιθαράκι. Μπαίνουμε με δυναμισμό, μπαίνουμε με αισιοδοξία και νομίζουμε ότι μπορούμε να κάνουμε ωραία πράγματα στο τόπο μας.
Να αλλάξουμε την κουλτούρα, να ανεβάσουμε τον πολιτισμό, να σταθούμε στον αθλητισμό και όλοι μαζί με τους συλλόγους, με τους φορείς και με την κοινωνία δίπλα μας να προχωρήσουμε.
Δεν είναι σκοπός μας να κλειστούμε στο Δημαρχιακό Μέγαρο και όλος ο προϋπολογισμός του Δήμου να κινείται γύρω από εμάς.
Σκοπός μας είναι να απλωθούμε στα χωριά, στις γειτονιές, να ακούσουμε τα προβλήματα και να μπορέσουμε να λύσουμε τα μικρά προβλήματα που ταλανίζουν όμως τους ανθρώπους.»
fanaripress
epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Ορκίστηκε ο νέος Δήμαρχος Νίκος Ζαχαριάς και το νέο Δημοτικό Συμβούλιο Πάργας
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 4004062542176552551
item