Μητσοτάκης για τον Δημήτρη Ρίζο: Ιδιαίτερη πένα και ασυμβίβαστος χαρακτήρας

Μητσοτάκης για τον Δημήτρη Ρίζο: Ιδιαίτερη πένα και ασυμβίβαστος χαρακτήρας

«Ιδιαίτερη πένα» και «ασυμβίβαστος χαρακτήρας» ο Δημήτρης Ρίζος, δήλωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για την απώλεια του εκδότη, που έφυγε από την ζωή το πρωί της Παρασκευής σε ηλικία 83 ετών.

Ο κύριος Μητσοτάκης κάνει λόγο για «απώλεια που μας γεμίζει θλίψη», καθώς ο Δημήτρης Ρίζος « άφησε το στίγμα του στη δημοσιογραφία και σημαντική παρακαταθήκη στον ελληνικό τύπο»

Ολόκληρη η δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη:«Ο Δημήτρης Ρίζος άφησε το στίγμα του στη δημοσιογραφία και σημαντική παρακαταθήκη στον ελληνικό τύπο. Η απώλειά του μας γεμίζει θλίψη. Θα θυμόμαστε πάντα την ιδιαίτερη πένα του και τον ασυμβίβαστο χαρακτήρα του. Στους οικείους του εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια».


Ο Δημήτρης Ρίζος άφησε το στίγμα του στη δημοσιογραφία και σημαντική παρακαταθήκη στον ελληνικό τύπο. Η απώλειά του μας γεμίζει θλίψη. Θα θυμόμαστε πάντα την ιδιαίτερη πένα του και τον ασυμβίβαστο χαρακτήρα του. Στους οικείους του εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια.

Δείτε άλλα Tweet του χρήστη Prime Minister GR

Νέα Δημοκρατία: Τον τιμούμε για τους αγώνες του

Η πένα του Δημήτρη Ρίζου ήταν ιδιαίτερη και είχε μεγάλη απήχηση στα δύσκολα, πολιτικά, χρόνια της δεκαετίας του '80, επισημαίνει η Νέα Δημοκρατία στην ανακοίνωσή της για τον θάνατο του εκδότη:

«Η Νέα Δημοκρατία εκφράζει τη βαθιά της θλίψη για το θάνατο του σπουδαίου δημοσιογράφου και αγωνιστή των φιλελεύθερων ιδεών Δημήτρη Ρίζου. 


Ο Δημήτρης Ρίζος κατα τη διάρκεια της διαδρομής του υπήρξε στενός συνεργάτης του Κωνσταντίνου Καραμανλή αλλα έβαλε και τη δίκη του ανεξίτηλη σφραγίδα στον έντυπο τύπο ως αρθογράφος στη Βραδυνή, διευθυντής στον Ελεύθερο Τύπο και εκδότης του Αδέσμευτου Τύπου. 

Η πένα του Δημήτρη Ρίζου ήταν ιδιαίτερη και είχε μεγάλη απήχηση στα δύσκολα, πολιτικά, χρόνια της δεκαετίας του '80. Αναμφίβολα θα τον τιμούμε για τους αγώνες του και θα τον θυμόμαστε πάντα με αγάπη και σεβασμό. Στους οικείους του εκφράζουμε τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια».
epirusblog.gr
5 of 5
Μητσοτάκης για τον Δημήτρη Ρίζο: Ιδιαίτερη πένα και ασυμβίβαστος χαρακτήρας
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 3191954577095968268
item