Θεσπρωτία: Απάντηση έδωσε ο αντιδήμαρχος Φιλιατών για τα βιβλία, που βρέθηκαν στα σκουπίδια

Θεσπρωτία: Απάντηση έδωσε ο αντιδήμαρχος Φιλιατών για τα βιβλία, που βρέθηκαν στα σκουπίδια
Απάντηση έδωσε ο αντιδήμαρχος Φιλιατών Δημήτρης Τσότσης για τα εκατοντάδες βιβλία, που βρέθηκαν πεταμένα στα σκουπίδια. 

Εν αγνοία του, δηλώνει, συνέβη αυτό και διευκρινίζει ότι τα βιβλία αυτά ήταν ακατάλληλα για πολλά χρόνια, γιατί παρέμεναν επί καιρώ στοιβαγμένα στην υγρασία και τα νερά δημοτικής αποθήκης. 

Ολόκληρη η απάντηση του κ. Τσότση έχει ως εξής: Με μεγάλη χαρά διαπίστωσα την έντονη αντίδραση, θυμό και απορία πολλών συμπολιτών μας και όχι μόνο για το θέαμα που παρουσίασε συμπολίτης μας δημοτικός σύμβουλος με την ανάρτηση του σωρού πολλών βιβλίων πεταμένο σε ακατάλληλο χώρο. 

Αυτό σημαίνει ότι δεν αλλοιωθήκαμε σαν λαός παρά τα προστάγματα των καιρών. Η πράξη αυτή έγινε εν αγνοία μου στην προσπάθεια να καθαριστεί χορός ακατάλληλος για αποθήκευση τέτοιου υλικού. 

Αυτά τα βιβλία ήταν στοιβαγμένα και πεταμένα επί πολλά χρόνια στην υγρασία και στα νερά αποθήκης του δήμου ακατάλληλα για οποιαδήποτε χρήση. Αγανάκτηση όμως μου προκάλεσε η αντίδραση και η εμπάθεια τέως επί εννιά χρόνια δημοτικού συμβούλου, αντιδήμαρχου και προέδρου της δημοτικής επιχείρησης καθ ύλην αρμόδιου για τα βιβλία. 

Όψιμος λάτρης του δήμου μας κατηγορεί την τωρινή δημοτική αρχή. Εγώ και άλλοι νέοι τότε συστήσαμε απαρχής την δημοτική βιβλιοθήκη προσφορά του αείμνηστου καθηγητή κυρίου Πεπελάση. 

Στα αρχεία της βιβλιοθήκης ούτε σαν περαστικός δεν αναγράφεται. Σαν αντιδήμαρχος και πρόεδρος του ΟΚΠΑΔΗΦ επί τέσσερα χρόνια τι έκανε να διατηρηθεί αυτός ο θησαυρός; Η εμπάθεια και η κακή αντιπολίτευση στον τόπο μας περισσεύει. 

Η ενότητα και η κοινή προσπάθεια είναι αυτά που θα σηκώσουν το δήμο μας ψηλά. Έχω υποχρέωση παρά την άγνοιά μου για το θέμα να ζητήσω δημόσια συγνώμη για τη συμπεριφορά του άχρηστου προς χρήση υλικού. 

Το βιβλίο δεν είναι άψυχο υλικό οσο άχρηστο πώς χρήση κι αν είναι. Παρακαλώ από δεοντολογία και μόνο οσους έκαναν κοινοποίηση του σωρού των βιβλίων να κάνουν κοινοποίηση και τις αναρτήσής μου"
epirusblog.gr
5 of 5
Θεσπρωτία: Απάντηση έδωσε ο αντιδήμαρχος Φιλιατών για τα βιβλία, που βρέθηκαν στα σκουπίδια
epirusblog.gr
5 of 5
Ήγουμενίτσα 5147885830744953915
item