Μαντώ Γαστεράτου: Αποκαλύπτει το φύλο του μωρού της!

Μαντώ Γαστεράτου: Αποκαλύπτει το φύλο του μωρού της!
Η Μαντώ Γαστεράτου σε λίγες ημέρες θα συμπληρώσει ένα χρόνο γάμου με τον αγαπημένο της, Νίκο Ισηγόνη, και έχει κάθε λόγο να χαμογελά.
Το ζευγάρι περιμένει μέσα στους επόμενους μήνες τον ερχομό του μωρού του, το οποίο θα επισφραγίσει με τον καλύτερο τρόπο την ευτυχία τους! 
Η ξανθιά παρουσιάστρια, που πολλά δημοσιεύματα θέλουν φέτος να συμμετέχει στην παρέα της Ελένης Μενεγάκη, το μεσημέρι της Τρίτης αποκάλυψε στους followers της το φύλο του μωρού της. Ειδικότερα, έγραψε:
«Μία από τις όχι και τόσο εποικοδομητικές συνήθειες που είχα αποκτήσει τον τελευταίο χρόνο, ήταν με το που ξυπνάω, αφού φάω το πρωινό μου, να αφιερώνω τουλάχιστον μισή ώρα από τον χρόνο μου στα social media. ΛΑΘΟΣ! Και μετά παραπονιόμουν ότι δεν έχω χρόνο για τον εαυτό μου…
Τους τελευταίους 2,5 μήνες αφήνω ό,τι μου τρώει χρόνο από την καθημερινότητά μου και ασχολούμαι με πράγματα που με γεμίζουν ηρεμία και χαρά! 
Όπως για παράδειγμα η γιόγκα για εγκύους, που όχι μόνο με ηρεμεί, αλλά με προετοιμάζει για να υποδεχθώ τον μικρό πρίγκιπά μου!»
Με το καλό!
epirusblog.gr
5 of 5
Μαντώ Γαστεράτου: Αποκαλύπτει το φύλο του μωρού της!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1569011053931552241
item