Ευρυδίκη - Μπομπ Κατσιώνης: Το φωτογραφικό άλμπουμ του γάμου τους!

Ευρυδίκη - Μπομπ Κατσιώνης: Το φωτογραφικό άλμπουμ του γάμου τους!
Η Ευρυδίκη και ο Μπόμπ Κατσιώνης παντρεύτηκαν! Μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης, το ζευγάρι αντάλλαξε όρκους αιώνιας αγάπης, πίστης και αφοσίωσης, παρουσία Θεού και ανθρώπων, στον I.Ν. Κοίμηση Θεοτόκου Παλαιοπαναγιάς στην Κάντζα.
Η τραγουδίστρια και ο μουσικός ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, το βράδυ του Σαββάτου 31 Αυγούστου, σε μια λιτή και παραδοσιακή τελετή, παρουσία στενών συγγενών και αγαπημένων φίλων.
Κουμπάροι στον γάμο του ζευγαριού ήταν οι δυο καλοί τους φίλοι Έλενα Γεωργανά και ο Γιώργος Γιαννόπουλος, ενώ η αγαπημένη τραγουδίστρια έκλεψε τις εντυπώσεις με υπέροχο νυφικό, δια χειρός Στέλιου Κουδουνάρη, που επέλεξε να φορέσει σ’ αυτή την σημαντική στιγμή της ζωής της.
Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE ήταν εκεί και εξασφάλισε αποκλειστικές φωτογραφίες από το μυστήριο, από το οποίο δεν έλειψε η περίσσια χαρά, αλλά ούτε και η συγκίνηση.
Η Ευρυδίκη… έστησε για λίγο, ως είθισται, τον Μπομπ στην εκκλησία, αλλά εκείνος δεν σταμάτησε να την περιμένει με το χαμόγελο στα χείλη. 
Όταν, όμως, αντίκρισε ο ένας τον άλλον, αντάλλαξαν ένα τρυφερό φιλί, αποδεικνύοντας πώς είναι full in love και απόλυτα σίγουροι πώς θέλουν να περάσουν μαζί το υπόλοιπο της ζωής τους.
Το «παρών» στον γάμο του ζευγαριού, μεταξύ άλλων, έδωσε ο πρώην σύζυγος της ΕυρυδίκηςΓιώργος Θεοφάνους, ο οποίος παρακολούθησε διακριτικά το μυστήριο, συνάδελφοι της τραγουδίστριας, όπως η Πέγκυ Ζήνα, ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, ο Μιχάλης Μόσχου, αλλά και συνεργάτες της, όπως η Κική Τσόλκα, υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της Minos EMI.
Δες τις φωτογραφίες:
Ο Μπομπ Κατσιώνη με την μητέρα του
Η Ευρυδίκη με τους γονείς της
Ο Μπομπ Κατσιώνης με τους κουμπάρους του, Έλενα Γεωργανά και Γιώργο Γιαννόπουλο
Το νιόπαντρο ζευγάρι με τους κουμπάρους του, Έλενα Γεωργανά και Γιώργο Γιαννόπουλο
Γιώργος Θεοφάνους
Έλενα Γεωργανά – Κική Τσόλκα
Κική Τσόλκα – Κωνσταντίνος Χριστοφόρου – Πέγκυ Ζήνα – Μιχάλης Μόσχου
Πέγκυ Ζήνα
Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος
epirusblog.gr
5 of 5
Ευρυδίκη - Μπομπ Κατσιώνης: Το φωτογραφικό άλμπουμ του γάμου τους!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3034978755783668564
item