8 λέξεις: Η πρωταγωνίστρια Ειρήνη Καραγεώργη και η απίστευτη ιστορία της

8 λέξεις: Η πρωταγωνίστρια Ειρήνη Καραγεώργη και η απίστευτη ιστορία της

"Η μαμά μου το κατάλαβε από μόνη της. Την πήρα μια μέρα και έκλαιγα πάρα πολύ και μου λέει..."

Στην πρώτη εκπομπή της σεζόν, η Τατιάνα Στεφανίδου συνάντησε τη νέα μούσα του Αντρέα Γεωργίου, η οποία πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του ΣΚΑΪ, «8 λέξεις». 

Η Ειρήνη Καραγεώργη, αν και μόλις 23 ετών, έχει ήδη δυο υπέροχες κόρες και μια συγκλονιστική ζωή…

Έμεινε έγκυος στα 16 της, όταν ήταν μαθήτρια της Β΄Λυκείου. Η Ειρήνη Καραγεώργη εξομολογείται: «Κάτι μέσα μου, μου έλεγε ότι θα το κρατήσεις. Έτσι κι έγινε.

Όταν είδα τις δύο γραμμούλες, είπα δεν υπάρχει περίπτωση. Εγώ πιστεύω ότι αυτό το πλασματάκι είναι μια ζωούλα και πρέπει να το φέρουμε στον κόσμο. Είχα παράλληλα το σχολείο, τα μαθήματα, έπρεπε να αποφασίσω τι θα κάνω με τη ζωή μου. Είχε πολλά σκαμπανεβάσματα.

Η μαμά μου το κατάλαβε από μόνη της. Την πήρα μια μέρα και έκλαιγα πάρα πολύ και μου λέει «Είσαι έγκυος»; Ήταν δίπλα μου από την πρώτη στιγμή μέχρι σήμερα, ήταν μια μεγάλη αγκαλιά. Από την οικογένειά μου είχα πολλή στήριξη, και από τον μπαμπά και από τα αδέρφια μου.

Εκείνη η περίοδος ήταν από τις πιο δύσκολες, όπου σκέφτεσαι ότι αν χρειαστεί μπορεί να μεγαλώσεις και μόνη σου αυτό το παιδί. 

Όταν γέννησα έκλαψα πολλές φορές πάνω από την κούνια της, ένιωθα ότι αυτό που κάνω δεν ήταν αρκετό γι’ αυτήν και ότι θα έπρεπε να είμαι και μπαμπάς και μαμά μαζί. Τελικά τα πράγματα δεν είναι έτσι, ένας είναι ο μπαμπάς μία είναι η μαμά».

Η Ειρήνη αποφάσισε να ξαναφτιάξει τη ζωή της. Απέκτησε κι ένα δεύτερο κοριτσάκι. Τα πράγματα δεν ήρθαν όπως πίστευε, με αποτέλεσμα να μεγαλώνει τα δύο κοριτσάκια μόνη με την πατρική της οικογένεια.


«Χάρη στον Αντρέα, η μεγάλη μου κόρη κάνει και την τηλεοπτική μου κόρη. Στην αρχή το σκεφτόμουν, είπαμε πάμε να το δοκιμάσουμε και τελικά πέτυχε. 

Πολλές φορές την έχω μαζί μου στο γύρισμα και καταλαβαίνει κι αυτή τη δουλειά μου.

Στην αρχή δεν είχα καταλάβει ότι ήταν για τον πρωταγωνιστικό ρόλο, δεν το πίστευα κιόλας για τον εαυτό μου. Το κατάλαβα όταν μας έστειλα τα επεισόδια. Είναι μεγάλη ευλογία αυτό που μου συμβαίνει. Όπως είναι και μεγάλη ευθύνη».
epirusblog.gr
5 of 5
8 λέξεις: Η πρωταγωνίστρια Ειρήνη Καραγεώργη και η απίστευτη ιστορία της
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7364873101287940603
item