Τόνια Σωτηροπούλου: Μιλά για τον Κωστή Μαραβέγια, το μεγαλύτερο όνειρό της και το ενδεχόμενο της οικογένειας [pics]

Τόνια Σωτηροπούλου: Μιλά για τον Κωστή Μαραβέγια, το μεγαλύτερο όνειρό της και το ενδεχόμενο της οικογένειας [pics]
Η Τόνια Σωτηροπούλου αποτελεί αναμφισβήτητα μία από τις ομορφότερες γυναίκες της χώρας μας! 
Η μελαχρινή ηθοποιός έχει επιλέξει να μοιράζει τη ζωή της μεταξύ Ελλάδας και εξωτερικού, καθώς οι επαγγελματικές υποχρεώσεις της την θέλουν ανά διαστήματα να ταξιδεύει και κάνει γυρίσματα σε διαφορετικούς προορισμούς. 
Η ίδια έχει κάθε λόγο να νιώθει ευτυχισμένη, αφού και η επαγγελματική αλλά και η προσωπική της ζωή πηγαίνουν περίφημα. 
Η σχέση της με τον Κωστή Μαραβέγια είναι μία από τις σημαντικότερες σχέσεις της, καθώς το πρόσωπό του βρήκε όλα όσα ονειρεύτηκε.
Η Τόνια Σωτηροπούλου παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό InStyle και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα μελλοντικά επαγγελματικά σχέδιά της, στο ενδεχόμενο να κάνει τη δική της οικογένεια, στην καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς της και φυσικά στον Κωστή Μαραβέγια.
-Ποια είναι τα άμεσα και μελλοντικά επαγγελματικά σου σχέδια;
Στα μέσα του Σεπτέμβρη θα εμφανιστώ σε μια παράσταση στο Ηρώδειο, σε κείμενο του Ευγένιου Τριβιζά και σκηνοθεσία Φωκά Ευαγγελινού, με πολλούς αγαπημένους και εκλεχτούς συναδέλφους. 
Αυτή η συνεργασία προέκυψε ξαφνικά, καθώς απέχω συνειδητά αρκετά χρόνια από το θεατρικό σανίδι. Θεώρησα, όμως, ότι η συγκεκριμένη παράσταση θα ήταν μια μοναδική ευκαιρία, αρχικά να γνωρίσω τον κύριο Τριβιζά, και να παίξω στο Ηρώδειο.
Παράλληλα, συμμετέχω σε μια ξενόφωνη κινηματογραφική παραγωγή της Yelena Potter, A Man of God, που είναι η ιστορία του Άγιου Νεκτάριου, με συμπρωταγωνιστή τον Άρη Σερβετάλη. 
Επίσης, λίγο πριν εκπνεύσει το 2019, θα παίξω στην αγγλική ταινία Night Voltage του Peter Strickland, με τον οποίο δουλεύω για δεύτερη φορά.
-Υπάρχει κάποια συνεργασία – όνειρο;
Να δουλέψω με τον Woody Allen.
-Αν δεν υπήρχε οικογένεια, θα μπορούσες να τα συνδυάσεις;
Τα παιδιά πρέπει να προσαρμόζονται στο δικό μας πρόγραμμα, αν και σε αυτή τη φάση δεν επιθυμώ να κάνω οικογένεια. 
Σημαντικό για μένα είναι να κατακτήσω αρχικά τους στόχους που έχω θέσει, έτσι ώστε να μην υπάρχει ελλειμματικότητα. Όταν μια γυναίκα αισθάνεται έτσι, αυτό μεταφέρεται στο παιδί, και είναι κάτι που κατακρίνω. 
Επίσης, θεωρώ εντελώς λάθος ότι πολλές γυναίκες μπαίνουν στην διαδικασία να πιστεύουν ότι ο ερχομός ενός παιδιού θα τις ολοκληρώσει. 
Ως γονείς πρέπει να δίνουμε αγάπη και σεβασμό και να μην γινόμαστε παρεμβατικοί στη ζωή των παιδιών μας. Πρέπει να τα αφήνουμε να δρουν ανεξάρτητα και δυναμικά.
-Τι είναι για σένα ομορφιά; Έχεις τη δική σου ρουτίνα;
Η σχέση μου με την ομορφιά είναι πολύ καθαρή, ταυτίζεται με την υγεία και είναι πολύ συμμετρική. 
Σαν tip για καλό δέρμα, θα πρότεινα ανά δύο μήνες να αλλάζουμε τα καλλυντικά μας, διότι το ph του προσώπου μας συνηθίζει τα ίδια καλλυντικά. 
Χρησιμοποιώ φυτικά προϊόντα, όπως αμυγδαλέλαιο στο πρόσωπό μου, διότι είναι βαθιά ενυδατικό, ενώ συνιστώ μασάζ προσώπου για ανάπλαση κυττάρων.
Επίσης, κάνω θεραπείες με βιταμίνες και οξέα. Δεν έχω κάνει ποτέ κάτι ενέσιμο, αλλά αν αισθανθώ την ανάγκη θα το κάνω. Δεν είμαι της υπερβολής, αλλά αν δω κάποια στιγμή κάτι που δεν μου αρέσει, θα κάνω μπότοξ. 
Δεν μου αρέσει, όμως η παρέμβαση και δεν κατανοώ γιατί έχουμε όλες την τάση να γίνουμε ίδιες. Για το σώμα πρέπει να ασκούμαστε και να έχουμε σωστή διατροφή. Είναι όλα θέμα υγείας και ευεξίας και αυτό το οφείλουμε στον εαυτό μας.
-Τι είναι για σένα φιλία, έρωτας, οικογένεια με μια φράση;
Η φιλία είναι για μένα θρησκεία, το υπέρτατο αγαθό της ζωής. Ένα μεγάλο επίτευγμα είναι οι πολυτελείς, αληθινές σχέσεις που έχω διατηρήσει. 
Ο έρωτας είναι η κινητήριος δύναμη για τα πάντα. Οικογένεια είναι ο πυλώνας της ζωής και όλα αυτά αγκαλιάζονται από την αγάπη.
-Τι φέρνει ισορροπία στη ζωή σου;
Να ξυπνάω το πρωί και να ξέρω ότι όλα τα αγαπημένα μου πρόσωπα είναι καλά.
-Ποιους θεωρείς σταθμούς στη μέχρι τώρα ζωή σου;
Την πρώτη μου δουλειά, στα 18 μου χρόνια, με τον Νίκο Περάκη, την πρώτη μου visual ταινία στην Αγγλία, της Martha Giennes, το σκυλί μου, δώρο των συγκατοίκων μου, επίσης στην Αγγλία, αλλά και το πρώτο μου ραντεβού με τον Κωστή.
Τι είναι για σένα ο Κωστής;
Είμαστε μαζί δύο χρονιά και για μένα ο σύντροφός μου είναι για πάντα: οικογένεια, αγάπη, έρωτας και φίλος.
epirusblog.gr
5 of 5
Τόνια Σωτηροπούλου: Μιλά για τον Κωστή Μαραβέγια, το μεγαλύτερο όνειρό της και το ενδεχόμενο της οικογένειας [pics]
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7870943013222949585
item