Κατερίνα Καινούργιου: Ρομαντικό ταξίδι με τον σύντροφό της στο Τόκιο! [pics]

Κατερίνα Καινούργιου:  Ρομαντικό ταξίδι με τον σύντροφό της στο Τόκιο! [pics]
Μετρούν μόνο λίγους μήνες σχέσης, άλλα όπως όλα δείχνουν είναι full in love. Ο λόγος για την Κατερίνα Καινούργιου και το νέο της αμόρε τον γοητευτικό Φίλιππο Τσαγκρίδη.. 
Το ζευγάρι, αν και είναι ακόμη στην αρχή της σχέσεις, με την Κατερίνα να προσπαθεί να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τα προσωπικά της, έχει ήδη ξεκινήσει τα ταξίδια.
Πριν λίγες μέρες το ζευγάρι απόλαυσε τον ήλιο και τη θάλασσα στην  όμορφη Κέρκυρα. Οι δυο τους έζησαν τον έρωτά τους στο νησί των Φαιάκων και απόλαυσαν λίγες στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.
Και μετά το ταξίδι στην Κέρκυρα, οι δυο τους ετοίμασαν  βαλίτσες για Τόκιο. Η γνωστή παρουσιάστρια ανέβασε στο instagram story της φωτογραφίες από το αεροπλάνο και στη συνέχεια, από ένα διάσημο ιαπωνικό εστιατόριο. 
Στο ίδιο ύφος και ο καλός της ανέβασε φωτογραφίες από τα εντυπωσιακά πιάτα που δοκίμασαν στο INUA  και «πρόδωσε» πως είναι μαζί με την Κατερίνα Καινούργιου στο Τόκιο.
Ποιος είν αι ο νέος σύντροφος της Κατερίνας Καινούργιου;
Ο Φίλιππος – Αλέξανδρος είναι γιος του Στέφανου Τσαγκρίδη και της Ειρήνης Παναγοπούλου. 
Είναι εγγονός του Περικλή Παναγόπουλου, του θεμελιωτή της σύγχρονης ελληνικής ακτοπλοΐας, που έφυγε από τη ζωή στις 5 Φεβρουαρίου και που το όνομα του οποίου ακούστηκε έντονα όταν απήχθη το 2009.
Ο 29χρονος ακολουθεί την παράδοση της οικογένειας καθώς ασχολείται με τα ναυτιλιακά. Σπούδασε στην Καλιφόρνια και αγαπάει τη σύγχρονη τέχνη.
Δες φτογραφίες από το ρομαντικό τους δείπνο:
Και το ταξίδι τους συνεχίζεται!
epirusblog.gr
5 of 5
Κατερίνα Καινούργιου: Ρομαντικό ταξίδι με τον σύντροφό της στο Τόκιο! [pics]
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4315597296096194099
item