Ελένη Φουρέιρα: Βόλτα με το σκάφος στη Σύμη! [pics, video]

Ελένη Φουρέιρα: Βόλτα με το σκάφος στη Σύμη! [pics, video]
Τον ήλιο και τη θάλασσα στα ελληνικά νησιά απολαμβάνει το φετινό καλοκαίρι – όσο τις το επιτρέπουν οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις- η Ελένη Φουρέιρα. 
Η αγαπημένη τραγουδίστρια που μετά τη δεύτερη θέση του Fuego στην περσινή Eurovision, έχει δει την καριέρα της να παίρνει ευρωπαϊκές διαστάσεις, έχει ένα ιδιαίτερα φορτωμένο πρόγραμμα, αλλά όποτε βρει χρόνο χαλαρώνει με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα.
Αυτήν τη φορά, η σέξι Ελένη Φουρέιρα βρέθηκε στα Δωδεκάνησα για μια μεγάλη συναυλία στη Ρόδο και φυσικά βρήκε λίγο χρόνο για μια βουτιά στα γαλανά νερά. 
Η ίδια μαζί με την παρέα της έκανε και τις βόλτες της με το σκάφος ως την Σύμη και άναψε «φωτιές» στα social media με το «καυτό» μπικίνι της.
Στην παρέα της βρέθηκε ο Χρήστος Νέζος, αλλά και ο Αναστάσιος Ράμμος και μερικοί ακόμη συνεργάτες που βρέθηκαν κοντά της, ενόψει της καλοκαιρινής της περιοδείας.
Όσο για τη συναυλία της, που δόθηκε το βράδυ της Παρασκευής στο Στάδιο «Διαγόρας», η Ελένη Φουρέιρα έκλεψε τις εντυπώσεις και αποθεώθηκε από το πλήθος του κόσμου που συγκεντρώθηκε εκεί για να την απολαύσει!
Η ίδια πάντως, όπως όλα δείχνουν δεν έχει πολύ χρόνο φέτος για να κάνει χαλαρές διακοπές, μιας και οι υποχρεώσεις είναι αυξημένες. 
Αυτό δεν την ενοχλεί όμως, μιας και όπως αποκάλυψε και σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Celebrity, αυτήν την περίοδο έχει προτεραιότητα η καριέρα της. 
Μάλιστα, σε αυτό την βοηθά όσο μπορεί και ο σύντροφός της Αλμπέρτο Μποτία που δείχνει αμέριστη κατανόηση στο φρενήρης ρυθμούς της Ελένης.
epirusblog.gr
5 of 5
Ελένη Φουρέιρα: Βόλτα με το σκάφος στη Σύμη! [pics, video]
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4675801008112121103
item