Λευτέρης Πανταζής: Πώς αντιδρά στις “τολμηρές” φωτογραφίες της Κόνι Μεταξά;

Λευτέρης Πανταζής: Πώς αντιδρά στις “τολμηρές” φωτογραφίες της Κόνι Μεταξά;

«Νομίζω ότι οι περισσότερες φωτογραφίες που ανεβάζει η Κόνι…»

Καλεσμένος στην εκπομπή “Alpha παντού” ήταν σήμερα ο Λευτέρης Πανταζής, ο οποίος μίλησε για την κόρη του, Κόνι Μεταξά, αλλά και για τους λόγους που ο ίδιος δεν παντρεύτηκε ποτέ.

«Η Κόνι είναι επαγγελματίας 100%. Όταν ξεκινήσει μια δουλειά, δίνεται σε αυτό, κάνει πρόβες στο χορό, στο τραγούδι, πάει σε δασκάλα… Δεν αργεί ποτέ, είναι στην ώρα της… 

Αυτά που πρέπει να έχει ένας καλλιτέχνης, ο οποίος σέβεται τον εαυτό του και είναι επαγγελματίας πρέπει να είναι στην ώρα του, να κάνει τις πρόβες του, να σέβεται τους καλλιτέχνες που συνεργάζεται… Αυτά που δίνουν και μακροζωία στη σχέση γενικά των καλλιτεχνών με αυτούς που συνεργάζονται.

Νομίζω ότι οι περισσότερες φωτογραφίες που ανεβάζει η Κόνι, επειδή έχει κάνει πέντε χρόνια στην Αμερική, είναι αυτό το στυλ, αυτό που έχει σπουδάσει, αυτό που τους έχουν μάθει εκεί… Έχει κάνει θέατρο εκεί, διαφημιστικά, μία ταινία, έχει κάνει πράγματα εκεί. Και από εκεί έχει πάρει τας πρώτα δείγματα. 

Καμιά φορά την παίρνω τηλέφωνο και της λέω… ηρέμησε, ηρέμησε! Και μου λέει “μπαμπά, είναι καλλιτεχνικές”. 

Προσπαθώ να κρατάω ισορροπίες γιατί το παιδάκι μου τώρα το ζω, τα τελευταία χρόνια και προσπαθώ να του δώσω αγάπη, τις συμβουλές που πρέπει», είπε Λευτέρης Πανταζής για την Κόνι Μεταξά.


Γιατί ο ΛεΠα δεν παντρεύτηκε ποτέ; Ο ίδιος απάντησε: «Έχω κάνει 3-4 αρραβώνες, έτσι με πολλή αγάπη, αλλά δεν κόλλησε το θέμα.
Είναι πολύ δύσκολη η δουλειά μας, πρέπει να έχει πολύ γερό στομάχι η γυναίκα, η οποία πρέπει να αγαπάει τον Λευτέρη, να θαυμάζει τον Πανταζή, να έχει υπομονή με τα ταξίδια του. 
Τώρα λείπω 17 μήνες. Πες μου μια γυναίκα που θα σε περιμένει 17 μήνες, πρέπει να σε αγαπάει πάρα πολύ».
epirusblog.gr
5 of 5
Λευτέρης Πανταζής: Πώς αντιδρά στις “τολμηρές” φωτογραφίες της Κόνι Μεταξά;
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8432910012647083340
item