Ντάρια Τουρόβνικ: Ο χωρισμός την έκανε «κύκνο»! «Τώρα έχω σταθεί στα πόδια μου»!

Ντάρια Τουρόβνικ: Ο χωρισμός την έκανε «κύκνο»! «Τώρα έχω σταθεί στα πόδια μου»!
Ο χωρισμός έκανε τη Ντάρια Τουρόβνικ «κύκνο»!«Τώρα έχω σταθεί στα πόδια μου» λέει μεταξύ άλλων και δηλώνει έτοιμη για νέα αρχή στην ζωή της!
Μόλις 21 ετών, αλλά στα γαλανά της μάτια κρύβει μία μεγάλη ιστορία που περνάει από τη Ρωσία και την Ουκρανία μέχρι την Κύπρο και την Ελλάδα.
Έναν χρόνο μετά το «Survivor» και έξι μήνες μετά τη συμμετοχή της στο «Nomads» όπου κατέκτησε την 3η θέση, η Ντάρια μάς περιγράφει τι άλλαξε μέσα σε αυτό το διάστημα, πώς νιώθει ως ελεύθερη πλέον μετά την πρώτη της μεγάλη σχέση, αλλά και τα πιο περίεργα μηνύματα που της έχουν στείλει για να τη φλερτάρουν...
Ντάρια Τουρόβνικ: Ο χωρισμός την έκανε «κύκνο»!«Τώρα έχω σταθεί στα πόδια μου»!
Με πατέρα Ρώσο και μητέρα Ουκρανή, πώς βρέθηκες στην Κύπρο;
Οι γονείς μου είχαν πάει για μήνα του μέλιτος στην Κύπρο και άρεσε τόσο στη μαμά μου που ήθελε να μείνουν μόνιμα εκεί.
Σε ποια ηλικία χώρισαν;
Όταν ήμουν 6 χρόνων, αν και τους θυμάμαι μαζί, ήταν πολύ ερωτευμένοι. Ακόμα και τώρα που έχουν ξαναπαντρευτεί και έχουν κάνει παιδιά με τους καινούριους τους συντρόφους, μιλάνε και διατηρούν άριστες σχέσεις. 
Δεν ξέρω τι τους οδήγησε να χωρίσουν. Αυτό που έμαθα από τους ίδιους είναι ότι είχαν διαφορετικά «θέλω». Ο πατέρας μου ήθελε να γυρίσει πίσω και το έκανε, η μητέρα μου ήθελε να μείνει στην Κύπρο.
Έχεις επαφή με τον μπαμπά σου;
Ναι, μιλάμε συνεχώς μέσω social media γιατί δεν έχω χρόνο να πηγαίνω συχνά να τον δω. Τον πρώτο καιρό πήγαινα τα καλοκαίρια και τον έβλεπα για 2-3 μήνες. 
Δεν έχω ζήσει κάποιον τρελό χωρισμό, θαυμάζω τους γονείς μου που χώρισαν τόσο πολιτισμένα και όμορφα.
Έναν χρόνο μετά το «Survivor» πώς είναι η ζωή σου;
Είχα χάσει έναν χρόνο σπουδών με τα παιχνίδια επιβίωσης. Δεν το μετάνιωσα καθόλου, ίσα-ίσα τώρα μπορώ να τα κάνω αυτά, που είμαι μικρή. 
Θέλω όμως από Σεπτέμβρη να ξεκινήσω τις σπουδές μου στη Διοίκηση Επιχειρήσεων για να πάρω το πτυχίο μου οπωσδήποτε.
Ντάρια Τουρόβνικ: Ο χωρισμός την έκανε «κύκνο»!«Τώρα έχω σταθεί στα πόδια μου»!
Σε βρίσκω χωρισμένη από την πρώτη σου μεγάλη σχέση...
Ναι, αυτή τη στιγμή είμαι μόνη μου και νιώθω πιο ανάλαφρη, γιατί όσο να 'ναι όταν είσαι με κάποιον υπάρχουν υποχρεώσεις που είναι μέσα στο πρόγραμμα.
Αν ερχόταν ένα φλερτ θα το δεχόσουν;
Δεν νομίζω να έρθει αυτό το καλοκαίρι (γέλια). Ήμουν χρόνια σε σχέση, τώρα που έχω χωρίσει και έχω σταθεί στα πόδια μου έχω συνηθίσει αυτόν τον καινούριο τρόπο ζωής, να μη χρειάζεται να ακυρώνω δουλειές. 
Όταν λείπεις καιρό μετά φθείρεται η κατάσταση, οπότε κάνεις θυσίες όταν είσαι σε σχέση και είναι μες στο πρόγραμμα. Δεν γίνεται όμως να τα δέχεσαι όλα και να αφήνεις πίσω τον άλλον όλη την ώρα, αλλιώς δεν είσαι σε σχέση.
Σου κάνουν καμάκι με μηνύματα;
Σίγουρα, έχει πλάκα, γιατί βλέπω πολλά και διάφορα και τα περισσότερα είναι αστεία. Λένε για τα μάτια μου μέχρι και τις πατούσες μου, δεν καταλαβαίνω τι φετίχ είναι αυτά (γέλια). 
Μου έχουν πει μέχρι ότι θέλουν να φιλήσουν τα πόδια μου, όπως και σε άλλες κοπέλες από το «Survivor», αλλά τα παίρνω όλα στον χαβαλέ.
Θα έμπαινες ξανά σε μια μεγάλη σχέση;
Αν κάνω κάτι θα είναι σοβαρό, πρέπει να είμαι σίγουρη για τον άλλον για να ξαναδεσμευτώ. Προς το παρόν δεν είναι εκεί το μυαλό μου, αν κι αυτά τα πράγματα δεν ξέρεις πότε θα σου έρθουν.


epirusblog.gr
5 of 5
Ντάρια Τουρόβνικ: Ο χωρισμός την έκανε «κύκνο»! «Τώρα έχω σταθεί στα πόδια μου»!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 677200159166606841
item