Ο ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει τον Μητσοτάκη ότι συνωμότησε με τον Σαμαρά για να εκλεγεί!

Ο ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει τον Μητσοτάκη ότι συνωμότησε με τον Σαμαρά για να εκλεγεί!

Με μια πρωτοφανή ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ απάντησε στην Νέα Δημοκρατία και το σχόλιό της για την δήλωση Τσίπρα πως δεν προτίθεται να ζητήσει εκλογή του από τα μέλη του κόμματος, το πρωί της Πέμπτης.

Ο ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξελέγη πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας αφού «έστησε» ψηφοφορία - φιάσκο, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται, εις βάρος του Βαγγέλη Μεϊμαράκη και με την βοήθεια του Αντώνη Σαμαρά!

Τα... περίεργα της ανακοίνωσης όμως δεν σταματούν εδώ, αφού στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται πως ο κύριος Μητσοτάκης δεν μπορεί να «κάνει υποδείξεις» εάν προηγουμένως δεν έχει πετύχει «έστω κατ' ελάχιστο την αναγνώριση και την αποδοχή που έχει ο Αλέξης Τσίπρας ως ηγέτης, τόσο στο κόμμα του όσο και διεθνώς»!

Τέλος, η πρωτοφανής ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ ολοκληρώνεται με μια ειρωνεία για την σημερινή συνάντηση του πρωθυπουργού με την Άνγκελα Μέρκελ: «Ας μην ξεχάσει σήμερα που θα συναντήσει την Α. Μέρκελ που έχει εκλεγεί και επανεκλεγεί από το Συνέδριο του κόμματός της, να της πει ότι είναι κολλημένη στην καρέκλα και αρνείται την κρίση των πολλών»!

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:
Ο κ. Μητσοτάκης καλό είναι να μη μας θυμίζει τον τρόπο εκλογής του γιατί για να γίνει αρχηγός της Ν.Δ. χρειάστηκε να συνωμοτήσει με τον κ. Σαμαρά ώστε να οδηγήσει την πρώτη ψηφοφορία σε φιάσκο και να αποτρέψει την βέβαιη τότε εκλογή του κ. Μειμαράκη.

Επίσης, αν ποτέ καταφέρει να πετύχει έστω κατ' ελάχιστο την αναγνώριση και την αποδοχή που έχει ο Αλέξης Τσίπρας ως ηγέτης, τόσο στο κόμμα του όσο και διεθνώς, τότε να μας κάνει υποδείξεις.

Υ.Γ. Ας μην ξεχάσει σήμερα που θα συναντήσει την Α. Μέρκελ που έχει εκλεγεί και επανεκλεγεί από το Συνέδριο του κόμματός της, να της πει ότι είναι κολλημένη στην καρέκλα και αρνείται την κρίση των πολλών.
epirusblog.gr
5 of 5
Ο ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει τον Μητσοτάκη ότι συνωμότησε με τον Σαμαρά για να εκλεγεί!
epirusblog.gr
5 of 5
πολιτική 7014033934610617307
item